Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden uběhl a jak už se stalo zvykem, je tady v neděli Rejnokův připínáček.

Jsem rád, že jsme dotáhli do konce rozhovor s Dmitrijem (Ranzarem). Ještě jednou mu děkuji za ochotu. A snad mohu prozradit, že pokud všechno dobře dopadne, připravujeme ještě společnou soutěž pro vás. Zatím nechci prozrazovat více, protože ještě rozebíráme, jakou formu zvolíme, ale doufám, že se dohodneme a profitovat z toho budete vy, naši čtenáři a diváci jeho videí.

Příští týden ve středu proběhne aktualizace hry na verzi 1.13., takže počítejte s tím, že servery nebudou ráno dostupné, stejně tak se budou měnit složky pro modifikace, takže bude nutné je stáhnout znovu. Předběžnou aktualizaci hry je možné stáhnout už teď.

S aktualizací souvisí také konec Battle passu, který trvá do středečního rána do 2:30. Takže si nezapomeňte vyzvednout své odměny, případně ještě zabrat, abyste dokončili to, co plánujete. Já chci dokončit 95. úroveň, abych získal žetony. Takže všem držím palce.

Pro ty, kteří mají předplacený prémiový Amazon (Twitch Prime) připomínám, že do hry přišel další balíček. Tentokráte jde o  Tichou lovkyni. Tak si jej nezapomeňte vyzvednout.

Dále bych rád připomněl, že pořád ještě probíhá tipovací soutěž mistrovství Evropy ve fotbale. Na příslušných stránkách tipujete výsledky zápasů. Tentokráte je možné vybrat i remízu. Odměnou za správné tipy tak mohou být dny prémiového účtu a fotbalové kamufláže. Tak hodně štěstí při tipování.

Opět a zase připomínám, že se množí problémy s krádežemi účtů a zneužívání kreditních karet, které WG AUTOMATICKY ukládá, pokud za nákup platíte kartou. Nezapomeňte proto zkontrolovat, jestli jste kartu po nákupu odpojili. Návod na odpojení karty naleznete zde. A prosím, nemyslete si, že vás se ten problém netýká. Může se to stát každému z nás, proto je zde maximální opatrnost na místě.

Nakonec se vrátím ještě ke sběru zpětné vazby formou dotazníku ze Sandboxu. Dne 15. června WG spustil Sandbox týkající se Polního vylepšeného vybavení. Každý si mohl stáhnout a vyzkoušet změny, které přináší. Pokud jste tak neučinili, ještě pořád máte čas až do 21. června. Pokud jste si Sandbox stáhli, pravděpodobně vám přišel dotazník do hry. Pokud ano, možná jste byli překvapeni stejně jako spousty jiných testerů. Dotazník se sice objevil, ale byl celý komplet v angličtině. Pokud anglicky neumíte nebo jste si nebyli jisti, mohli jste použít stejně jako mnozí jiní, kteří toto dělají oficiálně, použít Google translator.

Pokud jste měli štěstí, mohli jste dotazník s pomocí Googlu dokončit. Pokud jste ale měli štěstí méně, případně jste neměli vůbec žádné, mohli jste dopadnout stejně jako někteří z našich čtenářů, kteří se s námi podělili o své zkušenosti na našem Discordu. A co se jim vlastně stalo? Podívejte se na obrázek:

Ano, dotazník se zasekl a ztratil. Následně se sice objevil znovu, ale museli jste začít úplně od začátku. Tak nezbývá než doufat, že nevyplnění dotazníku nebude bráno, jako spokojenost mlčící většiny a nedočteme se, že 70-80 % hráčů bylo se změnami spokojeno, proto bude plně implementován do hry.

Úplným závěrem mi dovolte popřát Sstyx všechno nejlepší k narozeninám, které oslavila před pár dny. Přeji ji zdraví, štěstí a hlavně sundání růžových brýlí a návrat na zem, ke kořenům toho, co dělala dříve, toho, za co si ji hráči vážili a měli ji rádi.

 

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.