World of Tanks

Pozor na další pokusy o podvod

Podvodníci jsou nesmrtelní, buďte opatrní.

Na našem Discordu se opět objevily informace o tom, že někteří hráči obdrželi ve hře zprávy s pravděpodobně podvodným odkazem. Hráč, který má nově založený účet, vás osloví s nabídkou v podstatě čehokoli.

Tentokráte se jedná o nabídku související s Rekruty. Dostanete zprávu, kde se dotyčný nabízí, že s vámi bude jezdit rekruta, ve zprávě je odkaz, jenž však vede kdovíkam. Je pravděpodobné, že ona stránka bude chtít vaše přihlašovací údaje, které však mohou být zneužity k odcizení vašeho účtu. Neklikejte a neotevírejte žádné odkazy, jimiž si nejste jisti. Nejde jen o World of tanks, ale o jakékoli nevyžádané odkazy, které dostanete. Můžete přijít nejen o peníze. Ostatně podívejte se na aktuální zprávu sami:

Pokud ještě pořád máte v prémiovém obchodě připojenu vaši platební kartu, můžete přijít nejen o účet, ale také o peníze. Návod na odpojení karty naleznete v tomto článku. Velmi důrazně doporučuji zkontrolovat, jestli máte připojenou kartu a pokud ano, odpojte ji. A neklikejte na žádné nabídky, které vedou jinam než na oficiální stránky. Stejně tak nikdy nezadávejte své údaje tam, kde si nejste 100% jisti tím, že je to bezpečné.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments