Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Týden utekl jako voda a máme tady další Rejnokův nedělní připínáček

Asi nejdůležitější informací těchto dnů je datum aktualizace 1.12.1, jež u nás na evropském serveru proběhne ve středu 21. dubna. Jako vždy nebudou ráno dostupné servery a nebude možné se přihlásit do hry. Prosím, počítejte s tím, nejde o nic výjimečného, přesto se pořád najde velká část hráčů, kteří budou na fóru psát a vykřikovat, že WG něco zase něco nefunguje. Vězte, že tentokráte nebude porucha na straně WG.

V té souvislosti jsem si vzpomněl ještě na dvě věci, které jsem zaznamenal v posledním týdnu na discordu Heatnews. Jednou z nich je obrázek týkající se odměny získané v rámci služebního turnusu. Ostatně podívejte se na přiložený obrázek.

 

Také se vám zdá divné, že čínská čtyřbarevná kamufláž je použitelná pro československá vozidla? A ještě se navíc jedná o historický styl? Vypadá to, že kontrola článků, a vůbec vydávaných informací pokračuje ve starých kolejích.

V rámci oslav desátého výročí evropského serveru, psal jsem o nich v minulém připínáčku, se v nabídce opět objevila sběratelská kniha, o které jsme před nedávnem psali.  Bohužel se nám nepodařilo zjistit, jestli se jedná o druhé, opravené vydání, nebo jestli se jedná o původní, kde byla chybně uvedena francouzská vlajka u československého tanku TVP T50/51.

Takže pokud si někdo uvedenou knihu koupil, dejte nám prosím vědět, jestli případně, a jak, byla provedena opravena nebo zda se jedná o druhé vydání. Děkuji.

V současné době ještě pořád probíhá akce k připomenutí výročí letu Jurije Gagarina ke hvězdám. Nezapomeňte si vyzvednout odměny na příslušné stránce. Hlavní odměnou je jedinečný člen posádky – samotný kosmonaut. A pozor. Víte, co je na něm nejlepší? Že si jej můžete přiřadit k tanku až do 1. 1. 2100. Takže hra bude pravděpodobně podporována až do uvedeného data. To je super zpráva, ne?

 

Na supertestu stále probíhá testování nové československé větve těžkých tanků. Zde už došlo i k několika změnám u prémiového tanku osmé úrovně. Některé tank vylepšily, jiné zase některé parametry zhoršily. Tak se nechejme překvapit, jak to nakonec dopadne a jestli tento tank bude stát za to.

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments