Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Máme tady další neděli a čas na Připínáček

Letos dostal WG šanci opravit v komunitě svou pověst a oslavit desáté výročí serveru v Evropě. Ano, vracím se k loňské oslavě desátého výročí společnosti Wargaming, kdy byla komunita udržována téměř půl roku v naději na to, že oslava bude stát za to. A výsledek? Cituji ze stránek WG: “Ten nejlepší a nejnečekanější speciál má však teprve přijít! V. akt: Nové obzory totiž přináší skutečně jedinečný narozeninový dárek, který se namane jen jednou za život.” Ano, dostali jsme dárek, který se namane jednou za život.

Dárkem byly výše uvedené tanky.  Dalším “dárkem” byla možnost získávat narozeninové mince ve hře a za ně si kupovat předměty do hry. A ano, abych nezapomněl, ještě zde byla možnost si s tanky, které jsme dostali splnit mise a získat pak A46, případně si jej za zmíněné narozeninové mince koupit. Stejně tak bylo možno si vyjet v misích deset prémiových dnů.  Zdá se Vám to málo? Za splnění jednotlivých aktů bylo možno získat ještě 3D styl na T30. A dál? Dál už vlastně nic. Přijde Vám to málo? Myslím, že jste nebyli sami. Na základě zpětné vazby jsme dokonce vydali i čtenářský článek.

Uběhl nějaký čas a máme tady další již zmíněnou oslavu. Budeme slavit celých deset dnů. Těšíte se? Já se přiznám, že poté, co jsem se podíval na odměny ani ne.

Jistě, odměny bude možné získat jen za jednu hru denně, ale ruku na srdce. Opravdu tyto odměny odpovídají oslavám desátého výročí serveru? Opravdu by si společnost, jako je WG, nemohla dovolit pustit chlup a dát hráčům něco, co by valnou většinu z nich potěšilo? Vždy se najde někdo, kdo je nespokojený, ale podle reakcí, které se objevují na různých fórech nebo i u nás na Discordu, cítím z hráčů velké zklamání. A musím říci, že i mě samotného toto mrzí.

 

Ale abych nebyl jen negativistický, musím připomenout pro naše čtenáře už známou věc, pro ty, kteří u nás nějakou chvíli nebyli a nečetli to jinde, že se na supertestu objevil prémiový československý tank na osmé úrovni. Jedná se o Škodovku T56. Z mého pohledu je to super informace. Naše těžká větev bude mít dva prémiové tanky na sedmé a osmé úrovni.  Opravdu mě to moc a moc těší a už se nemohu dočkat, až se náš tank objeví ve hře. Jen doufám, že to v konečném důsledku nebude předražený šrot, ale bude to hratelný tank. tak držme společně palce,  abychom si mohli užívat větev našich těžkých tanků ve hře.

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
21 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments