World of Tanks

Drobné novinky

Nahromadilo se nám pár krátkých zpráv

Nemá asi význam zpracovávat pro každou takovou drobnost zvláštní článek, tak tady je máte všechny pěkně pohromadě.

KPZ 07 RH – chystaný německý premium střední tank 8.tieru je v poslední iteraci obecného testu 1.12.1 veden jako “zcela připravený k vydání”. Bylo odstraněno označení „Tajné“ a „Pouze pro testování“. Změnila se cena stroje ze 100 na 8.200 goldů. Uvidíme jak a kdy se ho dočkáme ve hře, podle těchto informací by to už nemělo trvat dlouho.

Vlna banů za nepravosti během posledních Hodnocených bitev postihla i podvodníky na RU serverech.  Z 54.610 hráčů, kteří se dostali do hodnocení RB, bylo z žebříčků odstraněno (zabanováno) 1494 hráčů. Je to stejně malé číslo jako u nás na EU. Zajímavostí je několik statistik. Průměrný zabanovaný hráč má 54,22% procent vítězství, 30 322 bitev, denně odehraje 13,96 hry, jeho WN8 je 1975 a jeho úspěšnost v získávání prýmků v RB je 70,51%

Jistě si alespoň matně pamatujete, za jaké ceny se dražily tanky během černého trhu. V té souvislosti se nám donesla zpráva z RU regionu, že spolupracovníci WG si mohli před několika dny vybrat jakýkoliv tank ze seznamu a získali ho za nejnižší cenu. Tam, kde někteří utratili 25–120 milionů kreditů, mohli si oni pořídit například T-22sr nebo WZ-111 Qilin za pouhých 15 milionů kreditů. Bez přihazování, přeplácení a stresu jestli to vyjde. Že bychom HEATNEWS začali psát v ruštině a cyrilicí? Ne, nebojte se, naši čtenáři nám jsou milejší než pár virtuálních pixelů.

Aktualizace 1.12.1 přinese i jednu skrytou novinku. Od 21.dubna by hra měla jít spouštět výhradně přes WarGaming Game Center. Spuštění hry přes jiné launchery by mělo být definitivně zablokované. Někteří hráči dosud obcházeli WGC, a to se z nějakého důvodu WarGamingu nelíbí. Do hry tedy v aktualizaci přidali mnoho řádků kódu která právě takové situace “ošetřuje”.

Již jsme psali, že na konzolích má hru obohatit i několik moderních tanků, jako americký Abrams nebo ruský T72BM. Staré tanky by proti novým neměly mnoho šancí a tak budou moderní stroje mít svůj vlastní herní režim, byť stále v jedné a té samé hře. Zajímavostí je, že jako lákadlo pro hráče uvádí tvůrci nejen nové mapy, vybavení, posádky a unikátní velitele, ale zdůrazňují i fakt, že nový režim je bez přítomnosti artilerií. Kdo mě a můj vztah k “artinám” trochu zná, jistě pochopí, proč mě to tak pobavilo. Uvádět nepřítomnost artilerií ve hře jako reklamu a lákadlo pro hráče, to zní uživatelům klasické PC verze jako zvláštní vtip.

 

Zdroj:
5 2 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments