OstatníWorld of Tanks

Anketa – ptejte se ho, na co chcete. Na co chce, vám odpoví

Už jste si možná všimli, že čas od času vydáváme nějaký dotazník či anketu, kde se vás na něco ptáme. Ano, je to tak, zase se ptáme.

V neděli v připínáčku jsem zmínil, že připravujeme rozhovor. Na našem Discordu jste mohli hádat, s kým tento rozhovor bude. Ve chvíli, kdy píši tento článek, se netrefil nikdo. Použil jsem stejný název, jako když jsme připravovali rozhovor s Aslainem. Tentokráte to však nebude člověk, kterého znáte ze hry nebo z přípravy modifikací. Nicméně si troufám říct, že ho většina z vás bude znát nejen z YT, ale také z našich stránek.

A stejně jako minule, i teď můžete pokládat otázky vy. Chceme vám dát možnost položit mu otázku, zeptat se ho na věci, které vás zajímají, které chcete vědět. Nejzajímavější otázky mu v rámci rozhovoru položíme.

A koho že se to můžete ptát? Jedná se o autora asi nejznámějších animovaných videí s tématikou World of Tanks. Otázky můžete pokládat nikomu jinému než RANZARovi (Dmytrovi Pluginovi). Takže pokud se chcete o něm dozvědět něco konkrétního, neváhejte a klikněte na odkaz na formulář, kde můžete položit svou otázku. Otázky můžete pokládat do 9. května.

 

Odkaz, kde můžete položit Ranzarovi svou otázku

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.