World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden za námi, tak se pojďme podívat, co nám přinesl a co nás čeká.

Asi nejvýznamnějším počinem minulého týdne byla aktualizace hry 1.12.1. Aktualizace přinesla možnost vypnutí ruční brzdy u stíhačů tanků a byl pozměněn výcvikový tábor. Další předem neoznámenou změnou je úprava tvorby bitev pro nováčky. Včera se tomuto tématu věnoval Vija. Při tvorbě týmů na úrovních 1 až 5 by měly být týmy tvořeny převážně nováčky, případně by měly být doplněné boty. Přiznám se, že já jsem toto ještě nevyzkoušel, ale podle reakcí se jedná spíše o krok vedle. Nemyslím si, že by bitva sedm na sedm byla pro hráče, byť nováčky, zábavnější. Přiznám se, že jsem se veřejného testu neúčastnil, protože pro mě měl větší prioritu Sandbox. I když testovat změnu MM pro nováčky v SB, kam mají přístup jen zkušenější hráči… Však zkuste hrát na úrovni jedna až pět a napište své zkušenosti.

Po updatu se někteří hráči nemohli dostat na některé záložky v garáži, třeba do obchodu. Uvedené problémy snad opravila mikroaktualizace. Jen si nemohu pomoci a nepovzdechnout si, proč se nemohla testování hry a SB rozdělit? Podobným věcem by se snad dalo předejít, kdyby se jim věnovalo více času. Alespoň mi to tak připadá, jako člověku, který se na celou věc dívá z odstupu.

Další novinkou, kterou přinesla aktualizace, je přidání anime prvků Girls und Panzer. Jde o tank a možnosti personalizací. Některým hráčům se to může líbit, jiným podobná věc může vadit. Doufám, že bude možné tyto prvky jako nehistorické skrýt. Shodou okolností se u nás na DC objevily zajímavé obrázky z fóra.

Nelze nezmínit fakt, že od května dojde ke změně akce na vrcholku stromu. Akce by již neměla být rozdělena na dvě části se dvěma tanky, ale bude k dispozici od prvního do posledního dne v měsíci. Akce bude dostupná pro tři třídy – střední tanky, těžké tanky a stíhače tanků. V květnu by tedy měly být součástí na vrcholku stromu následující tanky: Progetto M40 mod. 65 (italský střední tank), WZ-111 Model 5A (čínský těžký tank) a T110E3 (americký stíhač tanků). Líbí se vám více tento připravovaný koncept nebo byste se přikláněli spíše k tomu současnému? Napište nám do komentářů.

A co pro vás připravujeme my? Chystáme další rozhovor se známou osobností, které se budete moci zeptat na to, co vás zajímá. Už příští týden se objeví informace, kdo to bude, s možností klást otázky. Mělo by se jednat o stejný postup, jakým jsme zveřejnili rozhovor s tvůrcem modifikací Aslainem. V té souvislosti se zeptám, máte tip, o koho se jedná? Případně je někdo, komu byste chtěli položit otázku? Podělte se s námi v komentářích a my zkusíme něco vymyslet a vlastně:  Proč ne? 

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4.2 5 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments