OstatníWorld of Tanks

Komentář: Jarní výprodej

Dlouho jsem se neozval, ale to, co se děje, mi nedalo. Přileji tedy trochu oleje do ohně. Myslel jsem si, že každodenní nabídka prémium tanků je maximum, co vymyslí. Ale tohle překonává mé nejdivočejší představy

Dnes nám WG hned po ránu oznámil Jarní výprodej. Po pravdě jsem měl pocit, že výprodej už několik týdnů probíhá. Dokonce jsem si myslel, že neskončil Black Market. Téměř každý den se objeví nabídka na prémiový tank. Jen o víkendu byl klid, jelikož v pátek byly pro jistotu tanky dva. Tento týden byl slabší. Jen dvě nabídky. Zatím. Až do dnešního rána.

Jarní výprodej bourá vše. Nejen že láká na Type 59, jakožto na hlavní artikl. Výprodej je podpořený neméně slavným Defenderem.  Celkem nám nabízí ke koupi dvanáct vozidel v ohromujících balíčcích. Tady bych chtěl upozornit opět na Type 59 za 1700 Kč, což je cena celkem přijatelná, když vezmu v potaz 25 000 zlatých za jeho zlatou variantu. Schválně jestli víte, kolik stojí 25 000 goldů? Ne? Tak já vám to povím. Něco málo přes 2000 Kč. A dnes dáte jen o 300 méně a ještě 30 dní PÚ.

Nabídku uzavírá minimaus za 2200 Kč.  No nekup tak levný Tier 2, ve kterém máš možnost uhořet nebo na být na perma detracku, protože má jen jeden slot na vybavení. Ať žije Vybavení 2.0! A samozřejmě nesmí chybět mraky prémiových dní.

Je na tom WG opravdu tak špatně, že nás musí takhle masírovat? Vypadá to, že ano. WoT vstoupilo na Steam a asi musí mít určitý obrat. Hráčů, kteří platili a přestali platit, je asi více, než se zdá, a proto je cíl jasný. Nováček dostane šanci koupit si legendy, které se několik let neobjevily v obchodě a zase se tam dlouho neobjeví. Nejdříve při Letním výprodeji.

Teď bude tedy týden přetypováno. Pak lidé přijdou na to, že vyhodili 1700 Kč za 30 dní prem. účtu.

Abych nebyl úplně negativní použiji slova CM.
Jen pro ty, kteří chtějí. Žádné naše nabídky nejsou “kup nebo nebudeš hrát”, ale volitelné.

No, za poslední týden jsem dal 4 bitvy a nějak mi to stačilo. A popravdě je mi nějak lépe. Výprodeji zdar a zase někdy příště DK

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

2.9 10 votes
Article Rating
35 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments