Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Týden je za námi, tak se pojďme podívat, co přinesl či co přinese ten další.

Asi nejvýznamnější událostí týdne z mého pohledu je informace, že se zatím nenaplnila obava hráčů z Posádky 2.0. Podle dostupných informací bude koncept přepracován na základě zpětné vazby hráčů. Děkuji všem, kteří se testování zúčastnili, a kteří vyjádřili svůj názor a pomohli k tomu, že se tento koncept tak, jak byl představen, nedostane do hry.

Co mě velmi mrzí je fakt, že společnost WG článek se zpětnou vazbou nepřeložila do češtiny. Opravdu je tak náročné udělat pro společnost s českou lokací překlad pár vět? Podle mého názoru to ukazuje přístup společnosti k české a slovenské komunitě. Bohužel.

 

Zároveň vás chci pozvat k testování dělostřelectva, které by mělo začít 9.3. Testovat by se mělo zkrácené ochromení, viditelnější trasírky a varování před zásahem artilérií – antiarty žárovka. Tak vyzkoušejte a podělte se se svými názory.

Čekali jste na černý trh? Dočkali jste se. Černý trh začal a u nás na Heatnews najdete i pravděpodobný seznam položek, které se objeví. Zatím jsme měli 100% úspěšnost v položkách. Tak se podívejte, o který tank byste měli zájem. Bohužel ani zde se WG nevyvarovalo chyb. A co je podle mě horší, je fakt, jakým komunikuje své chyby.  Na foru se objevila informace, že k chybě došlo v důsledku omezení limitu platformy. Podpora napsala, že chyba nebyla, že došlo k vyprodání tanku a koruna tomu byla nasazena na foru, kde cituji
“Jsme si vědomi, že někteří z vás narazili na problémy při pokusu o nákup nabídky na Černém trhu.
Jsme rádi, že tolik z vás má o tuto akci zájem, dokonce se na ni těší a rádi bychom ji dopřáli všem hráčům.
Bohužel takto velká účast ovšem otestovala naše systémy a způsobila, že řada z vás dostávala chybové hlášení.
Podnikáme kroky, abychom se tomuto v budoucnu co nejvíce vyhnuli, ale obáváme se, že některé extrémní situace mohou opětovně vést k přetížení.
Pamatujte, že pravidla Černého trhu spočívají v tom, že neexistují žádná pravidla a mohou nastat situace, kdy štěstí může hrát roli v tom, zda se vám podaří získat vaše cenné zboží či ne.”

Je zvláštní, že samo WG uvádí, že Černý trh má osm pravidel:
Pravidlo číslo 1: Sledujte černého havrana. Zavede vás ke mně.
Pravidlo číslo 2: Nejste jediní s nenechavými prsty.
Pravidlo číslo 3: Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí!
Pravidlo číslo 4: Buďte připravení a mějte po ruce své úspory!
Pravidlo číslo 5: Plaťte pouze ve zlaťácích nebo v kreditech, podle toho, jaká cena je uvedená!
Pravidlo číslo 6: Na všechno máme sedm dní.
Pravidlo číslo 7: Přihazujte nebo prohrajte!
Pravidlo číslo 8: Nebuďte lakomí a získejte tu nejsladší cenu na trhu!

Ještě bych rád podotkl, že pokud chce WG dělat věci pořádně, proto pozdrží překlad článků, tak by bylo dobré správně překládat i věci ve hře. Aukce není ukončená, dokud nedoběhne čas. Bohužel pro WG ukončená a uzavřená je jako hodinky a holínky.

Chtělo by to vidět věci komplexněji v souvislostech, aby nedocházelo zbytečně k podobným věcem. Společnost velikosti WG  by podobné přešlapy dělat neměla. Jsem optimista a doufám, že to není záměr a že se podobné věci už konečně nebudou opakovat.

A abych neskončil pesimisticky, zde je odkaz, kde zjistíte asi pět minut před zahájením prodeje tanku, který to bude.

 

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.8 5 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments