World of Tanks

Rychlé zprávy

Další porce krátkých informací z WoT

SANDBOX

Pokud se něco nezmění, tak ve čtvrtek 23. března bude spuštěna poslední fáze testovnání na Sandboxu. Testovat by se měly všechny změny, které doposud byly. Takže HE munice, Posádka 2.0 a Artilérie. Uvidíme, jak bude poslední fáze probíhat, leč s ohledem na Posádku 2.0, by mohl být upraven. Každopádně připomínám pro všechny, kterým se líbil 2D styl za testování a ještě ho nemají, že je zde poslední možnost, jak ho získat.

 

Micropatch 18.3.  1.12_5.

Zítra by v době od 04:00 do 04:45 UTC měla proběhnout malá aktualizace, která by měla – jako vždy – opravit některé technické chyby.

 

Battle Pass

Další etapa Battle Passu je v plném proudu. Opět je možné využít vylepšené verze, když si zaplatíte, tentokráte je to opět další a výraznější krok k monetizaci, protože vylepšené vybavení je jen v placené verzi, ale co se dá dělat. V odkazu nabízíme tabulku, kde si můžete spočítat možný postup BP. Prosím, abyste si tabulku uložili do počítače a až poté začali vyplňovat. Děkuji.

 

Soundtrack Letiště

Na YT kanále Wg se objevil soundtrack k letišti. Podívejte se a poslechněte si jej.

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments