World of Tanks

Naše posádky jsou v bezpečí – prozatím

Vývojáři zveřejnili závěry ze sandboxu z testování Posádek 2.0

Výsledky testování i dotazníků naštěstí odpovídají tomu, co bylo nejčastěji slyšet na sociálních sítích – tedy to, že v této podobě je změna posádek pro hráče nepřijatelná. Zároveň shromáždili spoustu podnětů, nápadů a námitek, které chtějí při další práci na posádkách zohlednit. Naštěstí si tentokrát nikdo nedovolil uvádět procenta “pozitivní zpětné vazby”. Podle očekávání navrhovaný koncept nikoho nenechal lhostejným, a tak nám vývojáři děkují za účast na sandboxu a podílení se na dalším osudu hry World of Tanks. Dále k tomu uvádějí :

“Nyní je nám zřejmé, že Crew 2.0 vyžaduje další,  maximální podrobné rozpracování. Proto změny, které jsme navrhli v „sandboxu“, nebudou vydány v této podobě.”

Výsledky dotazníku i vaše zpětná vazba ukázaly, že navrhované změny nezískaly jednoznačný souhlas herního publika. Mnoho lidí poukázalo na potřebu vylepšení nebo dokonce významných změn v posádce 2.0. Někteří hráči souhlasí se směrem změny osádky, ale mají obavy z řady prvků navrhované verze. Části hráčů se koncept vůbec nelíbil, zatímco jejich zpětná vazba se do značné míry shoduje s dříve určenými nedostatky. Nejdiskutovanější body jsou posádky s „nultým“ perkem, současný bonus velitele, náhodnost bonusů instruktora, sporná je též účinnost dovedností v nových i starých systémech. Dále se zaměří na přebytečné posádky ze starého systému a budou přihlížet i k dalším otázkám a osobním názorům z dotazníků.

Nyní se čeká na zpracování všech údajů shromážděných během „sandboxu“. Podrobně je prozkoumají a poté se budou zabývat hledáním přijatelného řešení. V závislosti na výsledcích této práce se rozhodnou, jestli a kdy proběhne druhá iterace testování Posádek 2.0, opět na sandboxu. O všech podrobnostech vás budeme průběžně informovat.

Máte z této zprávy radost? Podělte se o ni v komentářích.

Zdroj:
5 5 votes
Article Rating
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments