World of Tanks

Prime Gaming – “Jmelí”

Blíží se vydání dalšího balíčku Prime Gaming/Twitch Prime, který by se měl objevit už 5. ledna

Přinášíme v rychlosti informace o dalším balíčku Prime Gaming: “Sbírka jmelí” (The Mistletoe Collection).

Předpokládám, že většina z vás Prime Gaming, zná, pro ty, kteří nevědí, co je Prime Gaming, máme pár informací, než zmíníme obsah balíčku.

Prime Gaming je služba serveru Amazon, který v některých oblastech spolupracuje s tvůrci hry. Pro získání odměny je nutné mít účet na Prime Gaming a ten propojit s účtem ve hře World of Tanks. Více informací získáte na stránkách k zde. V tuto chvíli je možno získat balíček Queen Maeve.

Ale zpět ke “Sbírce jmelí”. V tuto chvíli ještě nejsou známy žádné podrobnosti o pronájmu vozidla a stylech. Už ovšem víme, že součástí balíčku bude unikátní velitelka Omelia Hayworthová se šestým smyslem jako “nultou” schopností a dále se schopností všeuměl a opravami.  – Při loučení se s rokem 2020 se Omelia Hayworthová přidává k řadám velitelů World of Tanks a přináší radost a opravdového svátečního ducha. Šťastný rok 2021!

 

Co bude dále součástí balíčku?

Jmelí – jedinečný obtisk dodávaný s Prime Gaming

2020 Outbattled – jedinečný nápis, jenž je součástí balíčku Prime Gaming

Jmelí – medaile za získání Prime Gaming

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments