Tipy - triky - návodyWorld of Tanks

Renesance – počet bodů slávy

Kampaň pokračuje, pojďme se podívat na investice do bodů slávy.

Dnes jsme dostali od našeho fanouška JiS17 zajímavou tabulku. Pokouší se modelovat, kolik bodů slávy se vyplatí investovat do násobků bodů. Předpokládám, že většina z vás, kteří hrají kampaň, vědí také o možnosti investování bodů, ale pro jistotu to stručně zopakuji.

Za každou bitvu získává hráč body do síně slávy a na základě těchto bodů je sestaveno pořadí v Uličce slávy. Jak již jsme psali, prvních 11 500 hráčů získá tank, další se o něj mohou ucházet v aukci. Podle prvotních odhadů by na tank mělo postačovat 25 000 bodů slávy. Nicméně není to zaručená informace. Jedná se jen o odhad.

Dále je podstatné, kde se která bitva odehrává. Na základní mapě je méně bodů než na progresivní, ale na progresivní jsou zase lepší klany. Je na vás, kde budete chtít hrát. Tabulka s možnostmi investování bodů je následující:

A teď už pojďme k onomu slibovanému modelu. JiS17 zpracoval zajímavou tabulku.

V následující tabulce je jako vstup průměrný denní zisk bodů slávy (vím, že je každý den trochu jinak, ale nejspíše odhadnete, kolik asi může být váš průměrný denní zisk bodů). Výsledky předpokládají, že budete hrát každý den, celých 14 dní se stále stejným průměrným ziskem.

 

 

Plyne z toho, že:

  • Investovat 10 bodů (na boost +5 %) se vyplatí vždy (od průměrného denního zisku 20 bodů slávy denně).
  • Investovat 60 (10+50) bodů do boostu +10 % se vyplatí až od průměrného denního zisku 80 a víc bodů slávy.
  • Třetí investice 310 (10+50+250) bodů do boostu +20 % se vyplatí až od prům. denního zisku 230 bodů každý den.
  • A čtvrtá investice 1 310 (10+50+250+1 000) bodů do boostu +40 % se vyplatí, až když denně vyjedete 2 510 bodů slávy.

 

Samozřejmě, je to jen kalkulace, která by vám měla pomoci určit kolik, jak a kdy investovat. Je důležité, kdy budete investovat, kolik dnů do konce akce ještě chybí a další faktory, které ne všechny jsou zahrnuty v tabulce. Máte svou vlastní úvahu? Vychází vám podobně, nebo jinak? Podělte se s námi v komentářích.

 

Hodně štěstí na bitevním poli.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.6 5 votes
Article Rating
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments