KlanyWorld of Tanks

Nová akce na globální mapě – bez Cheiftaina? – Aktualizace

Blíží se nová akce na globální mapě – „Renesance“

Wargaming na svých stránkách oznámil novou klanovou akci, která se bude konat od 11. do 25. ledna 2021. Hlavním tankem, který půjde získat, bude nové italské Carro da Combattimento 45 t. Co mě však zarazilo, je fakt, že v odměnách není Chieftain. Vždy tahoun a tank, po kterém každý toužil, který chtěl každý mít a podle mě i jeden z hlavních důvodů, proč se “doplňovaly” před kampaněmi klany. Znamená to, že tentokráte se nic podobného nebude opakovat?

Jak již jsme zmínili, hlavní odměnou by měl být Carro da Combattimento 45 t, další tanky jsou:

  • Object 907 , všestranný sovětský střední tank s pevným čelním pancířem a věží schopnou odrážet granáty.
  • X VK 72.01 (K) , mocný německý těžký tank s pevnou vzadu umístěnou věží a dělem s pořádnou silou.
  • X M60 , rychlý americký střední tank s jedním z nejlepších základních dohledů v celé hře, skvělým ovládáním děla a hodnotami stabilizace.
  • 121B , vylepšená verze čínského středního tanku 121, vybavená silným 105mm dělem, vylepšeným podvozkem skvělými hodnotami průbojnosti jak pro speciální, tak i HE granáty.
  • T95E6 všestranný americký střední tank a rozený rváč s ničivým poškozením za minutu dobrým množstvím HP.

V rámci již tradiční dílny bude možné si vyrobit tyto tanky:

Podle našich informací by se na tank mělo dostat 11 500 hráčů. Pokud se dozvíme více informací, budeme vás samozřejmě informovat.

A co vy? Zapojíte se do boje o nový italský odměnový tank?

Aktualizace: Chieftain X pro tuto sezonu nebude k dispozici, ale to některým klanům nebrání, aby prodávali místa a nabízeli vyjetí italského středního tanku. Už se objevily i první nabídky na vyjetí Carro da Combattimento 45 t. Klany chtějí 7 590,- Kč.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

1 1 vote
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments