World of Tanks

Omluva a informace – provoz obnoven

V neděli mělo dojít k údržbě a změně nastavení na našich webových stránkách. Bohužel došlo k neočekávaným komplikacím. Tímto se za ně omlouváme.

Jak již jsme zmínili, v neděli jsme plánovali změny na našich webových stránkách. Ke změnám došlo, ale bohužel se vyskytly komplikace, které jsme nebyli schopni předem předpokládat a tedy řešit. Tímto se všem našim čtenářům omlouváme a doufáme, že nám i nadále zachovají svou věrnost a přízeň.

V tuto chvíli se potýkáme ještě s problémem týkajícím se zabezpečení provozu webových stránek. Jde o technickou záležitost, která má vliv pouze na připojení na stránky. Jde o spuštění certifikace HTTPS, která garantuje bezpečné připojení. Naše stránky neukládají žádné citlivé údaje, přístup na ně je bezplatný, takže nedochází k žádnému riziku, byť některé webové prohlížeče naše stránky jako rizikové vyhodnotí. Pokud se bojíte k nám přistupovat, chápu to, nicméně jen pro pořádek je dobré zmínit, že zabezpeční HTTPS nemá ani oficiální forum hry.

Pokud chcete vstoupit, klikněte na položku další informace, help me understand, rozšířená nastavení, kde vám následně umožní po kliknutí na odkaz vstoupit k nám na stránky. Zobrazí se vám informace, že web není zabezpečen. Na zabezpečení pracujeme a doufáme, že se podaří vyřešit během zítřejšího dne.

Obrázkový návod jak vstoupit na naše stránky:

 

Ještě jednou se jménem redakce omlouvám za komplikace.

 

Aktualizace: funkčnost zabezpečení webových stránek obnovena. Vše by mělo být v pořádku.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3 2 votes
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments