Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nelehký týden uběhl a máme tady nedělní poledne, čas na další připínáček.

Jak jsem psal, složitý týden je za námi. Upravovala se databáze našich stránek a z plánované neděle se vše protáhlo a trvalo to tři dny. Nicméně v tuto chvíli je vše v pořádku, web běží a máme zpátky i SSL certifikát, tedy zabezpečení, se kterým jsme chvíli bojovali. Jsem rád, že jsme vše zvládli relativně rychle. Ještě jednou děkuji za trpělivost. Nicméně si neodpustím to, co už jsem psal. My certifikaci SSL máme a to i přesto, že u nás nezadáváte žádné důležité údaje. Bohužel oficiální forum hry pořád běží na nezabezpečeném spojení.

Ne, nemyslím to zle, jen jsem si uvědomil, jak málo stačí a člověk ztrácí opatrnost. Včera jsem se díval na Vijovo shrnutí týdne a uvědomil jsem si, jak málo stačí. Proto připomínám, “Pozor na kreditky”. Bohužel podle již zmíněného videa se řešení případu z článku, nikam neposunulo.

Co se týče Heatnews,  ještě bych vás rád informoval, že v tuto chvíli připravujeme nová pravidla našeho Heatnews discordu, kam jste všichni zváni. Nová, jednodušší, opravdu jednodušší, pravidla budou pak zveřejněna nejen na discordu, ale také na našich stránkách.

Ale vraťme se zpátky k současnému dění ve WoT. V tuto chvíli je asi nejdiskutovanější zprávou uzavřené testování Posádky 2.0. Ve zmíněném článku citujeme názor jednoho člověka, který se testování zúčastnil. Nejsem schopen uvedené změny posoudit bez vyzkoušení, proto nechci nijak šířit paniku, ale bojím se toho, že s “přepracováním” posádek dojde k devalvaci speciálních členů. měli by se z nich stát instruktoři, kteří budou posádce pomáhat. Pokud by toto měla být pravda, tak spousta hráčů včetně mě přijde o potěšení ze speciálních velitelů. Mnoho hráčů si pořídilo posádky z tanků, které už měli za skutečné peníze jen kvůli posádce s nultým perkem. Ale pořád ještě mám v sobě kus optimismu a doufám, že pokud Posádka 2.0 přijde, tak WG najde způsob, jak vyřešit výše zmíněné. A ne, kompenzace v tomto případě pro mě není řešením. Vija připravuje ještě další, detailnější článek o Posádce 2.0, tak se můžete brzy těšit na další informace.

Ale vraťme se k aktuálním událostem. Probíhá kampaň, bojuje se o tank, sice ne o Chiefteina, ale bitvy nejsou o nic méně urputnější. Přeji všem zúčastněným hodně štěstí. Také se objevila první informace ze Supertestu, kde se testuje nové čínské desítkové TD. Ještě nevíme, jsetli se objeví celá větev nebo bude do hry vložen jako nějaké odměnové vozidlo. každopádně vás budeme informovat, jakmile se dovíme více.

Včera se objevily informace o novém herním modu ve WoT – Válečný řád. Na stránkách se můžete zaregistrovat do Sand boxu a mod si vyzkoušet. Jde o boj jednoho hráče, který ovládá sedm tanků proti sedmi protihráčům. Sandbox by měl probíhat od 21. do 28. ledna. Zkuste to a třeba budete vybráni a testu se zúčastníte. Na uvedených stránkách najdete také základní informace o daném modu a pokud si jej chcete prohlédnout, podívejte se na záznam včerejšího Twitche, kde Germia zkoušela Válečný řád. Snad tam záznam zůstane.

 

Za závěr si vypůjčím jednu glosu z našeho discordu:

“WG 2020 na vánočním streamu s vývojáři: čeká nás hodně sandbox testování. Nejdůležitější věci přijdou na řadu přednostně. WG 2021: Hurá, jdem testovat nový naprosto zbytečný herní režim.”

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.9 7 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments