World of Tanks

Čínské TD – 114 SP2 na supertestu

Čínský stíhač tanků 114 SP2 se již brzy objeví na supertestu.

Dle dostupných informací se již velmi brzy na supertestu objeví čínský desítkový stíhač tanků označený 114 SP2.

Stíhač má velmi slabé pancéřování. Tloušťka předního pancíře je pouhých 135 mm. Sklopení pancíře není nijak výjimečné, takže se účinný pancíř výrazně nezvýší. Výkon je 15,6 koní na tunu. Maximální rychlost je stanovena na 45 km/h. TD disponuje 2 000 body výdrže.

Tento stíhač tanků je osazen dělem o průměru 152 mm. Dělo je umístěno na celootočné věži. Tank by měl používat standartní AP a HE munici, prémiovou munici tvoří APCR náboje. Průměrné poškození na výstřel je u AP i APCR munice stejné a to 650 HP, HE munice se počítá s průměrným poškozením 950 HP. Průbojnost základní munice je stanovena na 273 mm, prémiová munice projde pancířem o tloušťce 329 mm, HE munice probije pancíř o tloušťce 90 mm. Dělo zaměří cíl za 2,3 s, s přesností 0,35. Doba nabití jednoho náboje činí 16,6 s. Posádku je tvořena pěti členy: velitel, řidič,  střelec a dva nabíječi.

Toto TD je koncipováno jako velmi mobilní s vysokou palebnou silou. Nevýhodou tohoto stroje je pancéřování. Kompletní statistiky si můžete prohlédnout na obrázku.

 

Jedná se o prvotní statistiky, které se však mohou měnit.

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.7 3 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments