World of Tanks

Výměna tanků – Trade in aneb co vše lze vyměnit

Společnost Wargaming dnes zahájila možnost vyměnit prémiové tanky, které máte v garáži, za ty, které chcete.

Akce začala dnes a měla by trvat čtrnáct dní. Na stránkách WG je odpočet na dobu trvání akce. Jak to celé probíhá?

V garáži si vyberete tank, který chcete vyměnit a postupujete dále podle pokynů.

Hlavní pravidlo zní: Můžete vyměnit jakákoliv prémiová vozidla na VI.–VIII. úrovni, pokud si kupujete nové prémiové vozidlo stejné nebo vyšší úrovně, které je dostupné v technologickém stromě. V jeden okamžik je možné vyměnit pouze jedno vozidlo. Při výměně bude polovina hodnoty starého tanku ve zlaťácích odečtena od ceny vozidla, které si kupujete.

Seznam vozidel, která můžete koupit a vyměnit, je v článku. Jen pro pořádek uvedeme, že nové tanky by neměly jít vyměnit. O které tanky jde, ukazuje obrázek ze stránek WG:

 

Nicméně pokud budete jednat rychle, zjistíte v garáži, že to není až tak úplně pravda. Ne každý je spokojený s tankem, který mu vypadl z krabiček nebo jej čerstvě získal, takže jeden tankista to zkusil. A co se stalo?

U vozidel na výměnu lze vybrat mimo jiné GSOR i Objekt 274, stejně tak M4A1 FL a Super Chaffee.

 

Takže pokud chcete vyměnit některý z těchto strojů, jednejte rychle. Jak vidíte z přiloženého screenu, zatím to funguje i na zmíněné stroje.

 

Nevím, jak dlouho to bude fungovat a jak se k tomu celému WG postaví, jen předpokládám, že vzhledem k jejich přístupu by to mohli hráčům, kteří výměnu provedli, ponechat a tuto možnost dále už nepovolit.


Malá aktualizace

Pokud jste měli k pronájmu tank a nemáte na něm odjezděny “pronajaté” bitvy, v Trade-in si ho koupit nemůžete. Tím pádem, pokud tank chcete, musíte na něm odjet nejdříve bitvy, poté ho odstranit a nakonec koupit.

Přináší to trochu úskalí. Při odstranění vozidla se všechno vybavení přesune do skladu a to včetně munice a kamufláže, samozřejmě v případě vybavení za goldy nebo demontážní sady. Vzhledem k “přehlednému” dlaždicovému menu je to relativně dlouhá činnost vybavit zpět tank vším, co jste tam měli. Pokud jste si i na pronájem vozidla dali vlastní nastavení kamufláže, abyste i s pronajatým tankem vypadali “in” a ne “out”, tak asi tušíte, co vás čeká.

Je to celkem nepatrná komplikace, ale není to zbytečné? Nešlo by to zařídit elegantněji?

Aktualizaci zpracována na základě podkladů DoktoraKeviny


Hodně štěstí a správný výběr strojů na výměnu.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments