OznámeníWorld of Tanks

Něco k oslavě WG – Aktualizace

Asi všichni víme, že momentálně je situace nedobrá a 5. akt se odkládá, ale máme nové info

Pokud se mluvilo “dárku” pro hráče a spekulovalo se o vozidle Obj. 780, tak vás budeme muset vyvést z omylu. Součástí oslav bude A-46. Britský lehký tank na VI. úrovni. Dále je dole seznam tanků na plnění misí, ty jsme dostali za předchozí výročí. Cena by pak měla být 400 mincí a 4 klíče.

Zajímavý je ten poslední tank, Valiant, což je tank, který zatím nikdo nemůže mít, jelikož je to prémiová “pětka”. Ten dostaneme letos, tuto informaci potvrdil WoT expres. Podmínky získání jsou jednoduché, přihlísit se do hry po zahájení V. Aktu.

Další info přinesl server Rykoszet.info

“Nechte se vtáhnout do víru časoprostoru!

U každého aktu zahajujeme speciální akci Time Warp. To je pohlcující a překvapující zábava pro tankovou komunitu, která zažila důležité momenty v historii World of Tanks. Nechte se unést vzpomínkami a cestujte zpět do časných dnů naší hry!

Časová deformace bude aktivní pouze během aktivních fází. Act V: New Horizons zahrnuje speciální dárek k narozeninám. Od 12. srpna do 12. října se musíte přihlásit do World of Tanks, abyste našli gratulační zprávu spolu s dříve nedosažitelnými herními statistikami od začátku vaší kariéry. Ve své garáži najdete také 7 jedinečných vozidel, šest z nich bylo rozdáno na předchozích výročí .

Během aktu V, od 12. srpna v 06:00 UTC do 12. října v 06:00 UTC, budete mít možnost získat svůj osmý tank A-46. Chcete-li hrát v náhodných bitvách a dokončit speciální mise na palubě jednoho ze sedmi nabízených prémiových vozidel, najděte všechny podrobnosti v tomto článku.”

Překlad překladu z Rykoszet, pokud někdo umí francouzky a pošle nám překlad článku, který se objevil na FR mutaci EU severu, budeme rádi.

Nezapomínejte na jednu věc! Poslední akt byl odložen o čtyři dny.

Dále můžeme očekávat styly pro Lorr. 40t a T78 a jednu sadu map.


Informace byly získány díky členům WoT komunity a spolupráci s Rykoszet.info

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
22 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments