Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Dnes to bude o Youtube a Twitch

Nejdříve UKO_JESHITA a Youtube

Ten nám ukázal, že i bez placení se dá hrát na dobré staty. Jeho série má 100 dílů. Během vysílání pronesl mnoho mouder a ukázal, že i bez placení jsou tanky hratelné, jen se je musíte naučit hrát.  Zde se můžete podívat na poslední díl série kde ukazuje výsledky.

Samozřejmě tím jeho tvorba nekončí. Rozjel hned vzápětí další sérii, založil rekrut účet a jezdí na něm na větve dle přání diváků. Sám ho sleduji a musím říct, že jeho tvorba je zajímavá. Můžu jen doporučit.

Na YT není jen Uko. Jistě jste si všimli spolupráce s Klasikem, který momentálně zpracovává sérii o prémiových tancích, jež můžeme koupit ve hře za goldy. Momentálně má zpracovaná HT a MT, další třídu budou následovat. Také udělal video o Trade In. Poslední video, které vydal je o CT 1.7.1.

Když už jsem zmínil výměnu tanků, velice dobré video vytvořil Superkravaťák. Takže pokud nevíte, jak na výměnu, shlédněte návod jak na to.

Na konec jsem si nechal Martyho, ten nám přináší seriál, kde nám postupně bude představovat mapy. Je to úctyhodný plán, popsat více jak 40 map, dá docela zabrat. Vím o čem mluvím, kdysi jsem pro klan dělal popisy map, a je to opravdu dřina. Každopádně doufám, že vydrží a rady budou k užitku.

To by bylo z Youtube kanálů asi pro dnešek vše.

Twitch

Ne, nebudu tady řešit článek o botech, v komentářích bylo řešeno dost. Rád bych zmínil něco úplně jiného. Dnes ve 20:00 se bude konat stream na kanále veverkalukas. Tento streamer je velice zkušený v rozhovorech, na jeho YT kanále se můžete podívat na záznamy rozhovorů s grafiky, režiséry, no prostě ze spoustou zajímavých osobností. Je jich tam více než 50.

S Mártym bude probírat historii hry, žhavé otázky matchmakingu a skillu, balancování. Ale co bych to tady vypisoval, podívejte se na stream nebo případně na záznam a posuďte sami.Pokud budu mít čas, pokusím se udělat stručný výtah co v rozhovoru bylo, ale nic nemohu slíbit.

Ke stránkám

Jistě jste si všimli zrušení +/- u komentářů, není to úplně záměr. Teď mám chvíli času se věnovat webu, takže si hraji  s nastavením a momentálně jsem zapnul přihlášení pomocí FB. Pokud vše půjde dobře, bude funkční i přihlášení přes WG, ale nemohu nic zaručit.

Další změnou, co jsem na stránkách udělal, je změna titulní stránky, kdy nahoře je zobrazeno posledních pět článků. Dejte mi prosím zpětnou vazbu, jak se vám změna líbí. Další větší či menší změny budou následovat.

Poslední, co bych chtěl zmínit, je nová posila našeho týmu, kterou je mikemp. Bude psát hlavně historické články. Již jeden jeho článek jsme vydali, byl věnován M44 HMC a na dalším již pracuje.

Toť dnes vše. Čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments