Common TestOznámeníWorld of Tanks

Změny v aktualizaci 1.7.1

Co se nám objeví na CT a nejspíše i v aktualizaci 1.7.1

Tanky

Dočkáme se linie těžkých dvouhlavňových tanků začínajících na KV-3. Jedná se o největší změnu kterou čekáme a také tanky, na které se mnoho lidí těší. Připravte se na nával těchto tanků bezprostředně po aktualizaci, tak jako při uvedení každé nové větve. Zde jsou předpokládané náklady na výzkum:

Dále bude do dat hry přidán Projet 4-1 přejmenovaný na Char Futur 4 a Objekt 752.

Mapy

Na mapách byly provedeny některé změny v rovnováze: Himmelsdorf, Ensk, Lakeville, Prokhorovka, Doly, Step, Siegfriedova linie a Ruinberg.

Demontážní sada

Bude se jednat o sadu, kterou bude možno bezplatně demontovat vybavení, které nyní stojí 10 zlatých. Vztahuje se pouze na standardní vybavení, ne na bonové.

Jiné změny
  • Atributy události Birth of Industry na globální mapě byly přidány
  • Do herních souborů bylo přidáno 7 nových 3D stylů (IS-3, T-44-100 (P), Kranvagn, Object 261, Progetto M35 mod. 46 a dva, které nejsou vyhrazeny pro žádné vozidlo) – informace doneseme později
  • Do herních souborů byla přidána nová kamufláž – informace doneseme později
  • Při prvním spuštění hry s novým účtem jsme přidali možnost přeskočit počáteční výcvik (užitečné pro rekrutační účty)
  • Některé styly ve hře byly vylepšeny

Předpokládané spuštění CT 16.1.2020. Aktualizace Live serveru asi 29.1 – 31.1.2020. Termíny aktualizací nejsou 100% mohou se změnit.

Styly 1. díl
Styly 2. díl
Styly 3.díl

Kamufláže
Kamufláže II.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.