HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Jaké to překvapení! Neměly tu být dnes goldy?

Ano, měly. Bohužel Eat už nedělní články psát nebude, i přes fakt, že má větší čtenost než já. No, nedá se nic dělat, je to jeho rozhodnutí a já ho do ničeho nutit nebudu.

Klany

Začali jsme představovat různé české klany. Jedná se spíše o, jak by někdo řekl, slabší, popravdě – kolik z čtenářů má například na to vstoupit do CSA. Tímto vás prosím, abyste zbytečně klany neshazovali a neradili jim, aby to radši rozpustili.

Tak tedy jen pro pořádek. Uděláme rozhovor s jakýmkoli klanem, který bude mít zájem. Prozradím, že už dva velitelé klanů se mi ozvali a rozhovory jsou ve fázi před vydáním.

Když už o tom mluvím, musím poděkovat rysato z DAKN, který mne tak trochu donutil udělat s ním první rozhovor. Byl jsem nejistý a moc se mi do toho nechtělo, ale nakonec musím říct, že mne to celkem baví. Ono vlastně i tyhle nedělní články mne docela baví. Vás snad taky zaujmou.

Trochu k webu

Minule jsem zmiňoval, že bych potřeboval pomoci s “grafikou” nabídka se v komentáři objevila od VonReiddena. Spojím se s tebou, hned jak budu mít volněji a trochu si ujasním, co by to mělo být. Děkuji za trpělivost.

Jistě jste si všimli, že máme nového redaktora, kdo sledoval wotko.cz po našem odchodu, tak vám nebude jméno úplně neznámé. Je to HoggyShoggy, po konci wotka jsme se domluvili, že přijde k nám. Psaní článků ho bavilo a chtěl v něm pokračovat. Tímto ho zde vítám.

Není to jediná posila, před nedávnem se mi ozval další člověk, který by měl zájem spolupracovat a dělat něco pro naši komunitu. Brzy se můžete těšit na jeho příspěvky. Více o něm zatím nebudu prozrazovat.

A teď dvě velké události

První je samozřejmě kampaň, ta se nám rozběhne za chviličku. Všem kdo se jí účastní přeji pevné nervy s bojováky, ale hlavně hodně úspěchů při získávání tanků. Peacemaker pravidelně po kampani vydává souhrn, jak jsme se jako národ umístili, takže to budu sledovat a přinesu poté info. Jen mi trochu leží v žaludku ten, minule zmíněný, prodej. To je ale na vašem svědomí.

Druhou velkou událostí je spuštění veřejného testu 1.7.1., kde by se měly objevit dvouhlavňové bestie začínající na VIII. tieru. Parametry tanků se od poslední iterace na supertestu nezměnily. Takže pokud vás to zajímá, stačí se podívat na starší články. V aktualizaci by se mělo objevit i mnoho stylů, dle informací by to mohlo mít něco společného s plánovaným Battle Pass, který byl zmíněn v plánech na rok 2020. Je to zatím jen neověřené info.

Něco na konec

V krabičkách jste byli celkem úspěšní, tedy alespoň podle ankety. Většina z vás získala “osmičkové” premiáky, ať ty nové nebo ty, které známe již delší dobu. Osobně jsem získal E 75 TS. No moc mne nenadchl. Možná je to tím, že HT mi moc nejdou. Musím se přiznat, že jsem hledal cestu i k Skorpion G a SU-130 PM. Snad i k “pětasedmdesátce” časem najdu cestu. Mrzí mne, že mi nepadl dvouhlavňák, ale nechtělo se mi do toho dávat moc peněz. Časem bych zde rád měl recenze na oba nové stroje.

Ještě jedna drobnost Marty a názor na XVM. Je to záznam s Centurion AX, na začátku bitvy je jeden expert. Posuďte sami.

Tímto pro dnešek končím, zatím se mějte.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments