OznámeníWorld of Tanks

Drobné problémy po aktualizaci

Vydání aktualizace 1.9.1 provázely problémy už v počátku.

Na amerických a asijských serverech byla aktualizace vydána o den dřív než u nás a v Rusku. Chybička se vloudila a hráči NA a ASIA regionu se nemohli vůbec do hry přihlásit. Na vině byla chyba se spotřebními doplňky, respektive jejich synchronizací. Wargaming obratem vydal mikroaktualizaci, která chybu opravila a tak u nás a v RU regionu proběhl patch, již bez těchto problémů.

I tak to není bez problémů

Nyní máme informace o tom, že od aktualizace jsou rozbité některé kamufláže. Prozatím víme, že by měla být poškozená kamufláž na sovětský premiový stíhač tanků SU-130PM – zde bohužel nemáme k dispozici obrázky. Dále jsou problémy s některými styly na německý VK 72.01 K, kde chybí kamufláž na části štítu děla a přibližně polovině děla, a některé další části tanku. Prozatím nejvíce poškozené se jeví nové narozeninové kamufláže ve stylu starých map.

Další rozbitou kamufláží je československá vlajka na tanku Škoda T 27, kde není nabarvené dělo vůbec, problém se vyskytuje i na TVP 50/51. Za první dva obrázky děkujeme hráči Monster__CZ

Není to jen vizuální stránka

A aby těch drobných chybiček nebylo málo, z kontaktů se nám ztratila záložka KLAN, tento filtr není k dispozici ani při zvaní do taktických jednotek a kontakty vykazují některé další chyby, jako nemožnost srolovat seznam přátel a mít tak ihned k dispozici ostatní záložky.

 

Pokud přijdete na nějaké další problémy, které nová aktualizace přinesla, můžete je nahlásit na místa k tomu určená a klidně i nám k doplnění článku. Nezbývá než doufat, že se neobjeví něco vážnějšího a že opravy těchto drobností budou trvat kratší dobu než minule, kdy s námi problémy s chatem a kontakty byly přibližně rok.

Zdroj:
1 1 vote
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments