NázorNedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Dnes to vezmu trochu jinak.

Rekapitulace dění okolo WoT bude dnes spíše v pozadí. Ani se nebudu zaobírat tolik tím, co nás čeká. Rád bych se zaměřil na dvě věci. První bude veřejný test 1.7 a druhá “sázky” na německou ligu.

Budoucí aktualizace 1.7 je nyní ve fázi veřejného testu. Dle dostupných informací přinese “zásadní” změny v nákupu směrnic pro posádku a anonymizér. Ani minulá velká aktualizace nepřinesla zásadní prvek do hry. Tak mi připadá, že v poslední době v Minsku dochází nápady, tedy kromě nových prémiových tanků, a že jich bylo letos nadmíru hodně. Z poslední doby Obj. 703 a Obj. 752. Nevím jak vy, ale já si myslím, že poslední aktualizace a ta nynější jsou úplně zbytečné. Perlová řeka nikde, opravený Minsk je taky v nedohlednu. Poslední zásadní změna byla zrušení FF (frendly fire), zatím jsem si na změnu neudělal úplný názor. Zatím se spíše přikláním na stranu těch, co říkají, že je to negativum, v tomto směru je zajímavá anketa na Fóru.

Podělte se o váš názor na poslední aktualizaci v komentářích. Zda sdílíte můj názor nebo máte opačný, či úplně jiný.

Druhá problematika je “vsázení” na zápasy Německé fotbalové ligy.

Na rovinu, je to vsázení a to je u nás povoleno od 18 let. Přístupnost hry je od “dvanácti”. Nedá se to nazvat vyloženě hazardem, vím, bylo zde již “sázení” na různé turnaje nebo na streamerské zápasy, ale vždy pomocí kódů. Nehledě na speciální nabídku v prémiovém obchodě za 5500 zlatých se speciálním tokenem, který vám dá možnost “vsadit” na více zápasů. Kdyby do toho nevstupovaly peníze, asi by mi to nedělalo takové problémy.

A znovu vás žádám, podělte se o názor. Vidím to v negativním světle jen já?

Vrátím se ještě k anonymizérů za mne je to plus oslabí to pozici XVM, který je dle mne tak trochu cheat, ale to je o názoru. WG mile překvapilo i poměrně dobrým vysvětlením na portále. A například Marty_vole nebo i náš Vija to pěkně dovysvětlují, co by se mohlo a nejspíše bude dít.

No a nakonec gratuluji všem co ve FL získali prestiž X a mohli si vyzvednout AE Phase I, a jak jsem psal v jednom z minulých nedělních sloupků, FL potřebuje pár změn v sestavování týmu a udělat něco s koloběžkami.

To je dnes vše. Tak čus za se za dva týdny. V té době budeme už vyhlížet Vánoční Svátky.

 

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

2 1 vote
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments