Nedělní infoWorld of Tanks

Pár goldů k nedělnímu obědu

Polovina listopadu je za námi a můžeme se pomalu a jistě těšit na vánoční akci, ale prozatím nám bude muset stačit test server aktualizace 1.7 a nedělní souhrn informací z uplynulého týdne. Takže se pohodlně usaďte a pozorně čtěte! 

T-44-100, prémiový zabiják

T-44, jeden z obávaných osmičkových zabijáků a kór jeho prémiový bratr to je teprve zabiják osmiček. Podívejte se v našem článku na srovnání tanků s označením T-44 nacházejících se ve hře.

Test server je tu!

Opět je tu možnost pro chudé hráče a testery si vyzkoušet jakýkoli tank a nějaké ty změny v nadcházející aktualizaci 1,7. V tomto patchi by se ve hře mohly snad objevit ruské vícehlavňové stroje, možnost si koupit směrnice na posádku za stříbrňáky a samozřejmě nějaké ty kamufláže, soudě podle toho, že jsou na tanky 10. tieru budou se dát nejspíš získat z vánočních krabiček. Co se týče vánoční akce můžeme se těšit na vánoční krabičky, adventní kalendář a samozřejmě nějaký ten malý tančík, letos na nás bude čekat francouzský tank AMR 35. Ještě předtím stejně jako minulý rok dostaneme nějakou tu odměnu, spekuluje se, že by se mohlo jednat i o vyšší tier než loňská T-50-2 na šestém tieru.

Obj. 752 opět dostal další nerf!

Není tomu dávno co dostal tento tajemný tank nerf a v tomto týdnu ho dostal již po druhé. Že by se WG konečně rozhodlo vydat nějaký balancovaný ruský tank? No to se musíme nechat překvapit.

Oprava WGC úspěšná!

Není tomu tak dávno, co přišel Wargaming s tím, že zruší klasický launcher a zavede jednotné používání nového WG Centra, které ne všem hráčům vyhovuje a funguje tak jak má, ale naštěstí WG zapracovalo na opravě a nyní by WG Centrum mělo fungovat bez problémů.

Je E50M konkurenceschopná v dnešní době? 

Myslíte si, že E50M patří do šrotu či je ještě konkurenceschopná? Zda-li je to pravda či nikoli, zauvažoval Dorien ve svém článku, na který se můžete podívat zde a udělat si názor na tento stroj sami.

EAT_MY_GOLDS

Brutální statpadder M2 Light a malý, líný Youtuber.