Common TestOznámeníWorld of Tanks

Veřejný test 1.7 – 1. zprávy

Nový veřejný test aktualizace 1.7 již běží.

První věcí, co se ve hře mění, jsou směrnice posádky, nyní je bude možno koupit v obchodě za kredity, místo původních bonů. Tato změna by měla přinést možnost používat směrnice více hráčům. Celé info si můžete přečíst na oficiálních stránkách.

První obrázky z testu

Ceny se pohybují od 10 000 – 20 000 kreditů. Jak je vidno, například směrnice na hašení stojí 20 000. Znamená to tedy, pokud budete jezdit tank se směrnicí hašení, jídlem, velkými opravami a velkou lékárničkou a za předpokladu, že vše využijete, bude vás bitva stát 80 000 stříbrných, jen na spotřebních doplňcích. Další kredity spolkne oprava vozidla a munice. V tomto případě toneutáhnete bez PÚ, nejspíš ani s prémiovým tankem.

Dále bylo přidáno 

Nové 3D styly pro následující tanky: FV4005 Stage II, Progetto M40 mod. 65, T-100 LT, objekt 430U a alternativní styl pro SU-130PM.

V datech hry se objevil tank AMR 35, prémiový tank II. úrovně.


Nevím, jestli se dá hovořit o zpřístupnění směrnic široké hráčské veřejnosti, ale mohlo by to vést k možnosti nepotřebných směrnic, co máte ve skladu. Tedy alespoň já jich mám přehršle i přes fakt, že je poměrně dost používám. Pokud by vývoj pokračoval tímto směrem, ocenil bych to. Tato možnost zatím není součástí testu a nikde se o ní nemluví.

Nové styly – nechme se překvapit, jak budou zdařilé. Snad brzy budou první obrázky.

AMR 35 bude nejspíše dárkový prémiový tank na Vánoce.

Na další informace musíme počkat do další iterace.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments