OznámeníWorld of Tanks

Supertest: IS-2-II

Dnes se na Supertestu podíváme blíže na sovětský těžký tank VIII tieru IS-2-II.

První vozidlo s novou mechanikou dvou děl z výzkumného stromu je IS-2-II. Mechanika má vícero možností, jak vystřelit. Hráč si může vybrat z několika variant děl, ale nejužitečnější budou dvojčata 100 mm.  Průměrné poškození jednoho děla na výstřel je 300 HP s průbojností 221 mm na standardních nábojích a 256 HP na speciální munici. Přesnost je 0,4 m na 100 m, čas zamíření činní 2,8 vteřiny s velmi dobrou stabilizací při pohybu.

Čelní plát podvozku má pancíř o 110 mm. Věž je obrněna zepředu pláty s tloušťkou až 235 mm. Jestliže budete chtít vynikat v boji, musíte si najít na mapě správnou pozici a využít depresi děla 7° tak, abyste ušetřili co nejvíce HP ze svých 1500 bodů výdrže, které dostala IS-2-II do vínku.

Dynamika vozidla je taková, jaká by se od sovětského těžkého tanku dala očekávat. Nejvyšší možná rychlost vpřed činí 34 km/h, otočení o 180° trvá “pouhých” 6 sekund, všechny tyto neduhy jsou způsobeny nižším poměrem výkonu na tunu a to 14 hp/t. Dohled vozidla je celkem solidních 350 m.

Podle statistik je IS-2-II klasické HT i jeho herní styl je podobný ostatním tankům z této třídy. Velký rozdíl však představuje dosud ojedinělé dvouhlavňové dělo, které tomuto tanku dovoluje naservírovat pěknou porci poškození v jediné devastující salvě.

 

Zdroj:

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .