Common TestOznámeníWorld of Tanks

Obj. 703 V.II a CT 1.7

Několik informací o prémiovém vozidle a CT 1.7

Objekt 703 V.II  verze s 122 mm dělem v aktualizaci 1.6.1.3

Průměrná výše škod za minutu:2 219   1952
Obnovit čas:11/11 str   12,5 s / 12,5 s ;

Čas potřebný k přípravě dvojitého výstřelu: 3,5 sekundy   3,0 s (současná palba z obou děl);
Blokování zbraní po vystřelení dvojitého výstřelu: 7,0 s   4,0 s (Po dvojím výstřelu jsou obě zbraně zablokovány a nějakou dobu se nenabíjejí. Po odemknutí se začnou střídavě nabíjet)

Podrobné informace o vozidle zde a zde.

Mechanika dvou hlavní na pémiovém stroji dostala mírný nerf a buff v jednom. Bude tento stroj již o Vánocích, když už je v datech na live serveru?

CT 1.7 2. iterace
Anonymizér. 

Není nutno dlouho rozvádět, na oficiálních stránkách je vše dostatečně popsáno. Zjednodušeně funkce bude moci skrýt váš nick v bitvě na publicu a v hodnocených bitvách. Ve výsledkové listině ale bude váš skutečný nick.

Drobné, ale zásadní změny.

Začnu tou méně důležitou, 3D styl na obj. 907 “čedič” byl opraven. Celá galerie zde.

Do hry byla přidána mechanika dvou děl. Znamená to přidání instruktážních popisů a v nastavení se objevila volba tlačítka pro vystřelení salvy. Napovídá to opět tomu, co jsem psal o Obj 703 V. II

A teď to nejdůležitější, po dlouhém čekání je opravena chyba, při níž nedocházelo k poškození vozidla po pádu. Jistě jste zahlédli video, kde z lodi na ledovci skáčou tanky a dopadají bez zničení a ztráty většího množství HP. Mnoho hráčů se naučilo bug zneužívat, jestliže patříte mezi ty, kteří to umí, tak od patche 1.7 pozor.


No uvidíme, zda CT 1.7 přinese i 3. iteraci, ve které se dočkáme nějaké zásadní změny. Zatím mi to připadá, že tento patch je pouze z nutnosti, aby byl dodržen tříměsíční harmonogram aktualizací.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments