OznámeníWorld of Tanks

Objekt 703 Varianta II v datech 1.6.1

Dvouhlavňový tank, který se nedávno objevil na Supertestu je v datech CT 1.6.1

O dvouhlavňové mechanice se spekuluje již dlouho, nejdříve to bylo ST-II A před nedávnem jsme se mohli podívat na nový prémiový tank se dvěma hlavněmi na suprertestu.

Včera se objevila zpráva o přidání nového prémiového tanku zvaného Object 703 Variant II v datech hry 1.6.1. Jeho statistiky se o něco málo změnily oproti supertestu.

Konkrétní změny: (tučně CT 1.6.1)
– Přebíjení děl 10/8, původně 13/13
– Příprava dvojitého výstřelu: 4,0 s, původně 3,5 s (střelba z obou děl současně)
– Posádka 4 členové, původně 5

 

Něco k mechanice a statistikám vozidla

Po výstřelu z obou děl současně nastane blokace děl po dobu 7 sekund, v tomto čase se nebude s děly nic dít. Jakmile tato doba uplyne, začnou se děla postupně nabíjet. Znamená to, že po dvojitém výstřelu budete jednu hlaveň nabíjet 7+10 vteřin a druhou ještě o 8 vteřin na víc. Po režimu dvoj-výstřelu a blokaci bude režim střelby opět střídavý s rozestupem mezi náboji 5 s.

Jak je vidět na obrázku vpravo, vozidlo disponuje dělem 122 mm a průbojností 221 mm, což na tier VIII není málo. K důležitým faktorům děla patří deprese, její hodnota je -5°, což je typické pro ruské stroje, málokterý má výrazně větší sklon děla. Motor V-11-Kirovets-1 rozpohybuje toto monstrum na rychlost až 42 km/h. Z obrázků je vidět věž, vychází z tanku IS-3 s čelním pancířem 175 mm, řádně zaobleným. Pancéřování podvozku je 120 mm skloněného v poměrně ostrém úhlu. Chybí však “štika” používaná na tancích IS-3, Obj 275, IS-7 a dalších podobných strojích.

 

Galerie z garáže

 

Galerie z Ruinbergu

Ještě se můžete podívat, jak budou vypadat marky na děle

Nakonec kompletní porovnání statistik CT 1.6.1 a ST


Je vidět enormní tlak na uvedení mechaniky dvou děl do hry. Obj 703 V.II byl odhalen před dvěma dny. Oznámení zavedení mechaniky bylo vydáno na WG Festu teprve o víkendu. A dnes již bude tank na CT 1.6.1. Dočkáme se maratonu nebo je to lákadlo na “Krabičkaes” o Vánocích?

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments