OznámeníWorld of Tanks

Máte Obj.907? Tohle by vás mohlo zajímat

V datech aktualizace 1.7 už se nových 3D stylů podařilo objevit víc, dalším z nich je styl speciálně pro odměnový tank za klanovou kampaň Obj.907.

Velkou zajímavostí je provedení hned ve dvou variantách. Obě mají spousty 3D doplňků, zejména na věži a kolem ní, jako síť, další palivové nádrže, rotační kulomet se zásobou střeliva, výmetlice granátů a v době projektu nejmodernější systémy navádění zbraní. Na svém tanku budete s tímto stylem vozit raketový obranný systém Oplot-MO a doplňky k hlubokému brodění – vše samozřejmě nefunkční, pouze jako dekorace.

Rozdíl obou stylů je v opotřebení, a to je u schématu pojmenovaného “Burnout” či “Basalt” opravdu výrazné. Celá přední a levá část je ohořelá, částečně až na holý kov. Ohořelá je i levá část děla. Některé části nátěru žárem změnily původní barvu, jak můžete vidět na přiložených obrázcích. Osobně – velmi zajímavý nápad i provedení.
Oba styly mají být historické. Prozatím není jisté, jak a kdy půjdou získat,  technická cena v datech uvádí 4.000 zlatých. Jak moc je to za styl, který jde umístit výhradně na Objekt 907, nechám na vás.