Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Dva týdny jsou za námi a já se opět hlásím, tak jdeme na to. 

10. Epizoda FL

Nezadržitelně se nám blíží poslední letošní epizoda frontové linie, Která začíná 18.11.2019. Budete mít poslední možnost vyjezdit si AE Phase I. Pokud jste cca na 8. úrovni, nemělo by to být se zálohami nic složitého. AE je sice prémiový tank, ale má pouze zvýšený příjem zkušeností. Celkově se jedna o vyvážený stroj a hraje se mi s ním příjemně.

FL je celkem pěkný mód hry, bavil mne, ale 10 epizod je strašný “grid”, AE P.I mám v garáži již po 8. epizodě a už to nehraji, pokud se bude akce opakovat příští rok, budu si dost rozmýšlet, zda se zúčastním. Nemám nervy na nájezdy koloběžek. Ty jsou pro tento event zlo, větší než arty nebo nálety.

Veřejný test 1.7

Brzy se bude konat další CT aktualizace 1.7, dle dostupných informací by se v něm měla objevit vozidla s mechanikou dvou děl. Jestli se bude jednat o avizovaný prémiový tank nebo o celou odnož ruských těžkých tanků od IS-II přes IS-3 II až po ST-II, to zatím nikdo neví. Musíme počkat, abychom se dozvěděli více, WG je v tomto směru skoupé na slovo.

Ban za podvádění

Nebudu citovat celou zprávu, tu si můžete přečíst zde a pokud neholdujete idnes.cz, můžete najít informaci na dalších herních serverech. Ve hře Fortnite dostal permaban velice známý youtuber. Dostal ho za podvádění, jak jinak. Namítnete, to se nedá porovnávat, Fortnite má daleko větší základnu hráčů a nějaké bany ji nemohou položit. Musím říct, že mne přístup Epicu těší a na podvodníky by se mělo takhle tvrdě došlápnout ať je hra “malá” nebo “velká“. Politika Fair play prosazovaná WG, nemá takový odstrašující účinek. Když o tom teď tak píši, dlouho zde nebylo oznámení o vlně banování, že by se hrálo už bez cheatů?

Podobné velké vlny provádí Blizard a jiné společnosti provozující online hry a informace o tom kdo a za co moc netají, tak jako WG. Procentuelně banuje více hráčů než WG. Kdy na EU z cca 730 000 hráčů dostane ban cca 700?

JustWoT

Nemohli jste si nevšimnout úplného přechodu na WGC a asi jste zaznamenali jeho potíže. Jestliže navštěvujete náš web pravidelně, zaregistrovali jste článek s jednoduchými návody, jak se dá hrát WoT bez “zlého” WGC. Důležitější než článek samotný je debata pod ním, kdy WlezleyLishack popisuje, jak by se daly tanky spustit bez nutnosti mít spuštěné WGC.

Nelenil a dal se do práce a my jsme s ním v kontaktu. První verze jeho laucheru by mohla být spuštěna ještě tento měsíc. Pokud vše půjde tak jak má, brzy se zde objeví stránka s pokyny pro zájemce, kteří by byli ochotni program testovat a pomoci jej doladit.

Komunikace vázne

Tématem JustWoT se dostávám, tak trochu k dalšímu problému. Pokud chcete kontaktovat mne nebo kteréhokoli člena redakce, udělejte to prostřednictvím mailu redakce@www.heatnews.cz.uvirt123.active24.cz nebo na discordu, popřípadě zprávou ve hře, i na FB nám můžete napsat. Sstyx je sice naše redaktorka, ale není naše “tisková mluvčí” a vzhledem k její činnosti CC ji to odvádí od její práce pro komunitu.

Lepíš, lepím, lepíme

Po delší době jsem koukl na RU stránky a mezi modely se objevil EBR. Hned ve dvou variantách. Jednodušší bez větších detailů a složitější, kde jsou například průzory řidiče a plně vymodelovaná kola. Oba modely jsou doplněny podstavcem. Z posledních modelů na stránce zmíním 7TP opět ve dvou variantách a model houfnice ML-20.

Přiznám se, že od posledně jsem na svém Cromwellu nepřilepil ani kousek papíru a stále mi leží na stole. Budu se muset už dokopat k dokončení modelu.

Propagace streamu

Ano, musím to zmínit, sám jsem Davidovi nabídl, že jeho Giveaway o 1000 zlatých zveřejním. Byla to zkouška, pokud nějaký streamer chce, abychom o něm napsali, můžeme se domluvit. Sponzorovat vás nebudeme, ale propagovat ano a chci za to jen jediné, zmínit web a podobu proklamovaného streamu mít viditelně umístěné logo stránek. Stačí mne kontaktovat a můžeme se domluvit.

Nakonec něco z YT

Vija se nám dal do testování nastavení World of Tanks a přinesl zajímavé poznatky. Video výjimečně sdílet od něj nebudu, chce získat zpětnou vazbu pouze na svém kanále YT, takže pokud se na to chcete podívat tak vám dám pouze odkaz na jeho kanál. Je celkem i skoupý na podrobnosti, máme si počkat na druhý díl. Jsem zvědav, co z něj vyleze.

Jistě si pamatujete na UKO_JESHITA a jeho rekonstrukci špatného účtu, zmiňuji to zde celkem často. Hlavní důvod, proč zde nasdílím jeho více jak hodinové video 55. dílu, je jeho konec, kdy od cca v čase 1:04:30 začíná jeho monolog. Nebudu jej tady citovat, to by ztratilo mnoho z významu. Radši si to poslechněte sami, protože tohle by se mělo tesat do kamene, alespoň dle mého názoru.

 

A jedna perla pod videi CC. Pak se nemáme divit, že public vypadá tak, jak vypadá. Celkově diskuze pod těmito videi je celkem výživná. Ale pozor pokud se zmíníte o maskovačce na HT dostanete pravděpodobně hned ban.


To je pro dnešek vše a budu se těšit zase příště.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
22 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments