World of Tanks

Hraní WoT “bez” WGC

Mnoho hráčů nemá rádo WGC, ovšem zde vám přináším způsob, jak jej obejít.

Wargaming oznámil ukončení starého spouštěče hry a hráče rozdělil na dva tábory. Někomu WGC nevadí a žije s ním bez problémů. Jiní zase nový laucher nenávidí. Pokud patříte spíše do druhé skupiny, doufám, že vám můj návod pomůže. Já osobně s ním problém nemám.

První možnost

V nastavení WGC si nastavíte “Opustit Game Center, když zavřu okno

Posléze spustíte hru, tu shodíte na pozadí, výhodu mají ti, kdo hrají v “okně“, a vypnete WGC klasicky křížkem. Obnovíte WoT, hra je po vypnutí WGC stabilní a nepadá. Vypnutí WGC  je kompletní a v procesech neběží nic s WGC, jen hra samotná. Důležité je WGC vypnout až po načtení garáže, jinak se budete muset přihlašovat.

Pokud hra spadne, je potřeba nejdříve spustit WGC a opakovat postup.

Druhý způsob

Spouštění hry přes .exe soubor. Pokud jste zkušenější uživatelé, jistě není nutno představovat postup. Pro ty méně znalé vše popíšu.

V prvé řadě musíte najít složku, kde je hra nainstalována. Nejčastěji “C:\Games\World_of_Tanks”. Pozor nebývá to pravidlem. Například já mám WoT na Disku D. Ve složce najdete aplikaci World of Tanks a vytvoříte zní zástupce. To se provede celkem jednoduše. Kliknete pravým tlačítkem myši na aplikaci a objeví se vám tabulka s příkazy. Zde vyberete možnost vytvořit zástupce. Zástupce posléze zkopírujete a vložíte na plochu nebo jej jednoduše přetáhnete. Dvojklikem poté na zástupce spustíte hru, ale budete se muset přihlásit ve hře. Je zachována možnost se přihlásit přes sociální sítě a zapamatování přihlašovacích údajů.

Ještě je zde třetí způsob

Pokud spustíte hru a shodíte jí na pozadí, na hlavní liště je ikona WoT, na tu kliknete opět pravým tlačítkem myši a dáte “připnout na hlavní panel”. Vytvoří se tím zástupce a jedním kliknutím jí spustíte. Je potřeba se opět přihlašovat.
První způsob vám zaručí kontrolu aktualizací před každým spuštěním. Další dva způsoby nekontrolují aktualizace, takže po spuštění hry se vám může stát, že vám vyskočí hlášení o potřebě aktualizovat hru. Pak bude následovat spuštění WGC a jeho vypnutí. Výhoda druhého a třetího zapínání hry je ve větší rychlosti oproti prvnímu.


Pokud hrajete na celou obrazovku, tak se hra dá shodit CTRL+ALT+DEL a spustit správce úloh. Popřípadě tlačítkem “Windows” na klávesnici kdy se objeví nabídka “Start” či ještě ALT + TAB.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments