Nedělní infoOstatníWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Je tu opět neděle a já se hlásím s mým přehledem

HeatNews a vše okolo

Stránky běží zatím bez výraznějších problémů. Pevně věřím, že to tak vydrží. Přechodem do plného provozu jsme nepřestali na webu pracovat. Jistě jste si všimli na titulní stránce nového slideru. Máme v plánu psát do lišty rychlé zprávy a aktuality. Uvidíme jak se Vijův nápad osvědčí.

 

Také nám proběhla soutěž o 500 goldů pro 10., 100. a 200 místo. Správných odpovědí přišlo něco málo přes 150, takže poslední várku goldů dostal 165. Ceny jsou již rozeslány. Na titulní stránce momentálně probíhají dvě ankety ohledně soutěží. Prosím vyjádřete svůj názor, zda se vám soutěž Poznej mapu líbila a zda pokračovat dále v pořádání soutěží. V komentářích, při vyhlášení soutěže, jsme byli “napadeni” z nakupování čtenářů. Ne není to tak. I na Wotko.cz jsem soutěže vyhlašoval, poslední byla o známkách, tu se mi však nepodařilo dokončit. Toliko k soutěžím.

Do redakce jsme přijali nového člena s nickem hleda_se_Dorien. Přihlásil se nám sám a jeho vize je psát o jednotlivých vozidlech z pohledu zkušeného hráče. Zaměřovat se bude hlavně na tiery X a na prémiová vozidla. Oficiálně ho tady vítám a přeji mnoho článku a pozitivních ohlasů.

UKO_JESHITA a jiná videa

Pamatujete si článek na Wotko.cz o rekonstrukci špatného účtu? Pokud ne, trochu vám ho přiblížím. UKO_JESHITA požádal hráče, jestli někdo nemá k zapůjčení účet se “hroznými” statistikami. Byl mu nakonec jeden poskytnut a on nyní na něm hraje bez jakékoli investice. Vždy když na tomto účtu jezdí, natočí video a umístí jej na YT. Pomalu z toho vzniká seriál, který má již 45 dílů. Je zajímavé ho sledovat.

Další zajímavou sérii, kterou Uko natáčí je hraní britských LT bez munice, prostě čistě na spot. Momentálně Brity nehraje, ale jeho tři videa mne přesvědčila rozjet tuto větev. Sám jsem překvapen, jak jsou tyto vozidla dobrá. Zásoba munice je dostačující, maskování a dohled jsou na slušné úrovni. Nejsou to žádní aktivní spoteři, musí se hrát hodně na pasivní spot. V první chvíli po vydání jsem je neviděl slavně, ale čím více je hraji, tím více jsem s linií spokojen.

Když jsem probral nová LT, vrátím se k jednomu vozidlu, které je ve hře také teprve chvíli. AE Phase I. Již jsme zde psali o názorech různých hráčů na toto vozidlo. Nyní ho zhodnotil VijaCZ ve svém videu. Pokud tank nemáte ještě v garáži, můžete se podívat jak se s ním hraje. Třeba vám pomůže hodnocení ve vašem rozhodnutí, zda vozidlo pořídit, či ne.

 

Co se děje ve hře

Asi nejsledovanější novinkou jsou dvouhlavňová děla. Napsalo se o nich také hodně a ještě se mnoho napíše. Jen v pátek jsme na toto téma vydali dva články, první od Viji a druhý od Sstyx. Za mne jen mohu říct, že je dobře, když WG hledá novou techniku. Avšak je to opravdu to, co hra potřebuje? Ve hře je necelých 500 vozidel, rozmanitost je dostatečná. Vývojáři by se měli více zaměřit na opravu bugu a také na rebalancu stávajících strojů, kterým ujel vlak. Myslím, že se  dočkáme nové SSSR větve ještě do vánoc. No uvidíme, jak nová mechanika bude fungovat a kterým směrem hru posune. Jestli k lepšímu, či horšímu.

Probíhá nám TankRevard s národem Německo. Každý den máme jednoduché mise a po nasbírání 2200 žetonů máme možnost získat prémiový tank 3. úrovně nebo dny prémiového účtu. Prakticky každý má možnost odměnu získat, stačí odjet jednu bitvu s vozidly německého národa a získáte 100 žetonů.

Nakousl jsem odměny, k nim se váže jedna drobnost, která se mi úplně nelíbí. Jezdili jste závody a získali jste unikátní velitele? Pokud ano, jistě vám to zabralo poměrně mnoho času. Avšak odměna velice rychle ztratila svoji unikátnost. V Minsku se rozhodli prodávat tyto tři velitele za 360 korun za kus. Informaci jsme o tom přinesli na začátku týdne ve Vijově článku. Chápu nutnost vykazovat zisk firmy, ale ne za každou cenu.

No když jsem zmínil ty LT, tak nám probíhají mise na francouzská kolečka. Nejen, že tyto vozidla jsou dle názoru mnoha hráčů špatně nastavená, ale prohání se nám celý víkend na serveru. Kdo koložbrndu nemá, může se alespoň pokochat obrázky od Kipinky pořízeným v Paříži. Jestliže přemýšlíte o nákupu, tak pro vás máme recenzi.

Zakončíme příjemnou zprávou. Na Perlové řece se pilně pracuje. Ve vývoji jsou nyní dvě verze, více o tom referovala Sstyx ve čtvrtek. Věřím v brzké uvedení do rotace map. Avšak nic se nemá uspěchat a radši chvilku vydržím, než mít nedoladěnou mapu.

To je dnes konec. Tak čus za 14 dní.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.