Nedělní infoOstatníWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Týden se s týdnem sešel a máme tu pravidelný nedělní sloupek.

Co se nám za uplynulý čas stalo ve WoT

Asi největší událostí jsou probíhající závody. Osobně jsou pro mne trochu zklamáním, na to, jak jsem se na ně těšil. Nejvíce mne štve omezení jízd, odjedete jich 5 a pak půl hodiny čekáte na nabití. Nevím jestli tento způsob je zrovna ideální. Chápu WG, že chce zamezit “vymření” publicu na úkor eventu, ale myslím, že by to šlo vymyslet lépe. Například, že za normální bitvu nebo dvě dostaneš jedno kolo v závodě. Nebo za každých 1500 DMG na publicu. Berte to jen jako úvahy, ale je to k zamyšlení. Občas si zajezdím, ale nikam to nehoním, to čekání mne od toho odrazuje.

Máme za sebou také 8. epizodu FL a první AE Phase I se objevují na serveru. O něco více jsem se věnoval tématu v samostatném článku, takže to zde nebudu rozvádět. Kdo tank má, ví, jaký je a kdo se rozhoduje, možná mu článek pomůže. Já osobně tank mám, jelikož těžké tanky moc nehraji, moje výsledky nejsou nijak oslnivé.

Sstyx přinesla dobrou zprávu. První ze starých map se nám vrací v přepracované podobě, zatím jen na Supertest. Určitě jste článek o Perlové řece nepřehlédli, ale nemohu tuto novinku vynechat. Mám ale pocit, že spousta z vás se na něj podívala jen jednou. Příspěvek dostal malou aktualizaci v podobě minimapy nové verze. Celou galerii si prohlédněte v původním článku. WG v tomto plní slib o navracení map, které byly vyřazeny z rotace před dlouhou dobou. Když jsem procházel YT, vyskočil na mne čtyři roky starý replay z této mapy od martyho a jeden ještě starší od Buldozera. Kdo by měl zájem vidět, jak se na mapě hrálo, může se podívat zde a zde.

Blíží se konec WG festu a s ním i konec lístečků a známek. Kdo sesbíral celou kolekci, má možnost nakoupit ve speciálním obchodě. Nejzajímavější by mohlo být maskování Ohnivý oblouk. Ostatní položky nejsou moc zajímavé. Dají se získat za “lootboxy” padající za odehrané bitvy. S koncem festivalu skončí i minihry. Je to příjemné zpestření při čekání na body do závodů nebo na tanky. Odměnou jsou lístečky.

Vypadá to, že se dočkáme slibovaného obchodu za bony. Na CT 1.6.1 se již objevil a jsou v něm prémiová vozidla a dokonce dva tanky z kampaní. Ceny jsou úměrné “kvalitě”. Jsem zvědavý, zda se tentokrát test povede a obchod se dostane do hry.

 

Na  vrcholu stromu bude příští měsíc linie francouzských stíhačů tanků. Po zářijovém přehlcení publicu lehkými tanky, nás nejspíš čeká TD kempfest. Tato linie tanků není moc populární, takže uvidíme, zda budou hry přeplněné stíhači. Se speciálem přicházejí i mise a bonusy ke zkušenostem. A také tank na zapůjčení, nyní to bude AMX Canon d’assaut 105.

 

3. týden webu

Nezdá se to, ale už jsou to téměř tři týdny, co jsme na novém webu a nové adrese. Před dvěma týdny jsem vás žádal o zpětnou vazbu. Za celou dobu provozu, jsme obdrželi pouze jednu připomínku, i když byla obsáhlá. Něco málo jsem zapracoval. Něco není momentálně možné realizovat. Stále jsme ve zkušebním provozu, nebojte se a řekněte nám, co by se dalo do ostrého najetí zlepšit. Samozřejmě i po té budeme stránky dle potřeby upravovat a přizpůsobovat. Návrhy nám pište na mail, nebo přímo na discord, popřípadě v komentářích.

Proběhla nám malá soutěž o kódy na pronájem tanku Senlac. Jak jsem zmínil ve vyhlášení soutěže, účast byla dle mého názoru slušná. Rád bych v soutěžích pokračoval. Momentálně připravujeme jednu, která bude umístěna na stránkách.

Web není jen o nás. Navazujeme spolupráce na FB i jinde. Tímto bych rád oznámil spolupráci s hráčem appalacio, který vysílá na Twitch. V první fázi nám bude zajišťovat vizuální materiál, na který nestačíme sami. Podobně jako Kipinka, která tvoří nádherné scenérie, jako je na příklad tato s STB – 1.

Je vám určitě známo, že FB používáme i pro nějaké to vtipkování. Nedá mi to a zveřejním tady jednu anketu WG. Samosebou fiktivní. Dle mého názoru je trefná i přes to, že je místy i trochu nekorektní.

Když už jsem zavadil o ankety, tak jako na minulém působišti, tak i zde bude probíhat na hlavní stránce hlasování. Nyní je o názoru na závody. Není to nic oficiálního, je to možnost vyjádřit váš názor dvěma kliky. Věřím, že pokud by byl počet hlasujících velký, mohla by ho Sstyx použít i jako zpětnou vazbu pro WG.


Tak, snad mi zbývá jen se s vámi rozloučit, příští týden přebírá štafetu opět EAT_MY_GOLDS a já se s vámi podělím o postřehy zase za čtrnáct dní.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments