World of Tanks

Test obchodu za bony

Touto dobou byla spuštěna čtvrtá iterace test serveru verze 1.6.1, a podíváme se na věc, která měla být původně dle informací, jež zazněly nedávno tuším na WG Festu, odložená na neurčito, a tou je bonový obchod.

Kromě věcí, které si za bony můžeme koupit už teď, tedy směrnice pro posádku a pro tank, a vylepšeného “bonového” vybavení, se v něm nalézá také to, na co jsme zvědaví asi nejvíc, a to tanky. Pro test na testserveru byly vybrány dva prémiové stroje tieru 5, které šly získat v maratonech a to T-34S a francouzský Wolverine, tedy M10 RBFM, oba shodně za 1.500 bonů, dále dva tier 8 prémiové tanky, konkrétně francouzský AMX M4 49 Liberté a americký T26e5 Patriot po 8.000 bonech za kus, a pak velké překvapení, pro některé hráče jistě nepříjemné, pro jiné možná vítané.

Hlavním lákadlem bonového obchodu jsou totiž tanky, které doposud šly získat pouze v klanových kampaních na globální mapě, tedy za obětování mnoha večerů strávených při hře, a vyžadujících členství v některém lepším klanu a odpovídající hráčské schopnosti. Pro všechny, kteří měli radost z určité exkluzivity jejich mnohdy těžce získaných strojů, je to možná nemilá zpráva. Prozatím za 15.000 bonů za jeden jde na testserveru pořídit odměnové tanky 10.tieru a to americkou M60 a čínskou 121B.

Naštěstí (a prozatím) v prodeji nejsou stroje, které většina hráčů hodnotí jako OP, takže momentálně Obj.907 nebo Chieftaina nepořídíte.  Samozřejmě se jedná pouze o test, takže seznam tanků i jejich cena nejde brát jako definitivní a pro herní server se může změnit.

Jaký na tuto variantu bonového obchodu máte názor? Vadí vám prodej odměnových CW tanků?

Zdroj:
testserver klient
0 0 votes
Article Rating
18 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments