World of Tanks

Supertest: Pearl River

Na Supertest přichází staronová mapa Pearl River neboli Perlová řeka.  Wargaming již v minulosti hovořil o tom, že by v budoucnu chtěl přetvořit některé ze starých map ve hře do  nové verze v HD. Hráči byly vyslyšeni a tato mapa se brzy vrátí do hry v nové podobě!

Pearl River je jedna ze starých map ve hře World of Tanks, která byla odstraněna ze hry s aktualizací 9.10. Existuje několik takových map a u každé z nich, byl důvod pro její odstranění ze hry. Přesto, od komunity pravidelně dostáváme žádosti, abychom tyto staré mapy vrátili do hry. Pozorně sledujeme zpětnou vazbu a pokud je to možné, hledáme řešení, jak tato přání uskutečnit.

Důvodem pro odstranění této mapy byly četné stížností týkající se nadměrné linearity a připomínala bludiště. Nyní chceme vyzkoušet tento upravený prototyp mapy, který nám  umožní opravit chyby, na něž hráči narazili.

Na mapu jsou v současné době aplikovány následující změny:

  1. Část mapy pro MT byla přepracována, jelikož byla nejvíce kritizována hráči pro svou linearitu a také proto, že připomínala bludiště.
  2. Pro tým, který má základnu na spodní straně mapy byl přidán další průjezd, což zhruba odpovídá průjezdu u horní základny. Před touto změnou byly 2 průjezdy z horní základny a pouze 1 z té spodní.

Změny na mapě Pearl River se mohou měnit v závislosti na probíhajících testech.

Přikládám vám sem ještě původní minimapu Perlové řeky pro ty, kteří si ji již nevybavují:

Zdroj:

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .

0 0 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments