World of Tanks

WoT CN: BZ-75 “Heavenly Valor”

Poslední z čínských klonů je BZ-75 “Heavenly Valor”.

Třetím, pro tuto chvíli posledním, z čínskůch klonů je BZ-75 “Heavenly Valor”. Jedná se o těžký čínský stromový tank desáté úrovně, vybavený, jak jinak, speciálním 3D stylem. Zvláštností jsou atypické znaky na děle.

Popis:

Jeho jméno je věrnost a spravedlnost, osvětluje každý kout říše. Nebojí se smrti a s bezkonkurenční zuřivostí proráží nepřátelské linie. Od chvíle, kdy v Broskvovém sadu složil přísahu, že se o svůj život podělí se svými bratry, září jako slunce. Sám urazil tisíce mil a každý jeho krok ho přibližoval k naplnění vůle jeho pána. Jeho neochvějné odhodlání bylo majákem světla v nejtemnější noci. Jeho odvaha a válečnická zdatnost mu přinesly nespočet vítězství a jeho síla a statečnost ho proslavily po celé zemi. Dodnes o nich s úctou hovoří ti, kdo byli svědky jeho činů. Přesto zůstává vzorem čestnosti a k příteli i nepříteli se chová s úctou, jak se na bojovníka vznešeného původu sluší – ve válce je divoký a neohrožený, v míru elegantní a kultivovaný. Budoucí generace si při vyslovení jeho jména na něj vzpomenou jako na ztělesnění věrnosti, statečnosti a spravedlnosti.

Nehistorický, fiktivní. Skupina: Speciální. Technická cena: 100 zlatých. Pouze pro tank: Nebeská statečnost. Maximálně jeden na účet.  ID: 944.

Zaujal vás typický čínský styl kamufláže?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x