Nedělní infoWorld of Tanks

Rekapitulace – soví hnízdo

Další rekapitulace je opět tady, týden opět uplynul jako voda. Navíc děti mají prázdniny a celkově začaly dovolené.

Tak co, přátelé? Užíváte si dovolenou či prázdniny? Nebo naopak fungujete v plném pracovním režimu? Každopádně pojďme se podívat, jak to vypadá kolem naší oblíbené hry World of Tanks. Rejnok si pracovně odsvištěl, tak vás tu zas budu trápit.

Twitch Drops

Zítra začne tankový víkend March to Aquino, bude propojen s twitchem a pro nás to znamená, že můžeme sledovat streamy a získávat odměny. Akce trvá od 8.7., 17:00 do 29.7. 21:00, Aquino obchod bude dostupný až do 31. července a mise Aquino od 26.7. do 29.7.

Budete se snažit pro odměny? Těmi jsou 2D styly, 3D styl, výcviková brožura USA, balíčky směrnic, bonusové mise a mnoho dalšího.

 

Další tanky do 1.25.1

Vickers MBT Mk.3, Object 168 German i Vz. 58 Medvěd už WG uvolnilo do další aktualizace.

Vickers MBT Mk. 3 (Velká Británie, Tier-10, MT, propagační) 
– WG tank zcela připravilo k uvolnění.
Obecné:
– Cena tanku ve zlatě: ze 100 na 22 500
– Odstraněny štítky „Tajné“ a „Testování“

Objekt 168 German (SSSR, Tier-8, MT, premium)
– WG tank zcela připravilo k uvolnění.
Obecné:
– Cena tanku ve zlatě: ze 100 na 9 100
– Odstraněny štítky „Tajné“ a „Testování“

Vz. 58 Medvěd (ČR, Tier-9, HT, premium, mechanika: buben na 4 náboje).
– WG tank zcela připravilo k uvolnění.
Obecné:
– Cena stroje ve zlatě: ze 100 na 12 950
– Odstraněny štítky „Tajné“ a „Testování“

Nápor

V období od 10. do 24.7. můžete v Náporu využít své tanky osmého tieru, ale pozor: WG z režimu vyloučilo artilerie a několik dalších tanků – BZ-176, Löwe, T34 / T34 B, FCM 50t, Gonzalo a AAT60. V události máme patnácti úrovňový postup s hezkými odměnami (osobní zálohy, experimentální komponenty a vybavení, bony, kredity a mnohé další). Mezi odměny za postup patří i jedinečný 2D styl „Osvícení“ a také obtisky „Artyless“ a „W for Wictory“.

Na vrcholku stromu

V pátek jsme už viděli, že WG vyměnilo tanky do akce “Na vrcholku stromu”. Od pátka tam najdeme francouzský těžký tank AMX M4 mle. 54 a sovětský lehký tank T-100 LT. Máte je oba, nebo jen jeden z nich? Do 5. srpna, kdy tyto dva tanky končí, je asi času poměrně dost.

Den nezávislosti 2024

WG pro nás přichystalo oslavu Dne nezávislosti, trvá od 4.7. do 11.7. a čekají na nás Eagle tokeny, mise a také Twitch Drops nebo tanky v premium shopu.

Lesta na serverech taky zajímavě úřaduje, představili tier XI a do hry vrátili i Big race. K tieru XI asi takto – sem patří Obj. 279, Obj. 452K, BZT-70, MBT-B, takže samé lepší stroje. Co myslíte, kdy to přijde i na ostatní servery?
No každopádně závody by mohli vrátit i k nám, ale dost o tom pochybuju.

Přátelé, užívejte léto, omlouvám se za zpožděný článek a brzy se zas uvidíme!

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"