Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Všem vám přeji krásné nedělní poledne s Připínáčkem

Poledne je tady a s ním i Připínáček.

Vzhledem k počasí, které u nás panuje, se pokusím být stručný. Takže pojďme na události, které stojí za to si připmenout.

Tankfest

Dnes probíhá poslední ze série streamu z Tankfestu. Takže si nezapomeňte naladit Twitch. A třeba získáte i tank. Více informací o Dropech naůeznete zde.

Den D

Minulý týden jsem psal o Žetonech ze dne D. Pokud ještě nevíte oč jde, podívejte se na stránky WG.Už máme jen osm dnů na nákup. Pak žetony nenávratně zmizí Stejně tak ještě pořád platí kody z minulého Připínáčku.

Aktualizace 1.25.1

Další dnešní připomenutí je aktualizace 1.25.1. Připomínám, že WG otevřel veřejný test, tedy jeho druhou fázi. Takže pokud máte čas a chuť, neváhejte a vrhněte se do testování. A pokud budetete testovat, nezapomeňte poskytnout zpětnou vazbu.

Na vrcholku stromu

A poslední dnešní informace se týká vrcholku stromu. Od 5. čevence se na vrcholku stromu setkáme s lehkým tankem T – 100 a těžkým tankem AMX M4 mle. Takže máte posledních pár dnů dohnat své současné resty a připravit se na novo cestu na vrchol.

Všem přeji krásný zbytek neděle a protože počasí se blíží tropickému, zezapomeňte na pitný režim. A pokud budete jíst, tak dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x