World of Tanks

Nová Polská větev v roce 2024

Včera jsme psali o nové CS větvi, dnes přiblížíme novou polskou větev.

Včera jsme přinesli informace o nové československé větvi plánované na rok 2024. Součástí včerejšího videa byla informace o třetí nové linii v roce 2024. Pokud jste se dobře dívali, objevili jste polskou větev. Ano, WG do hry přináší polské stíhače tanků.

A jak je dobrým zvykem, tato linie bude mít speciální mechaniku. Čím blíže je tank k nepříteli, tím větší poškození způsobí. Že jste o něčem podobném ještě neslyšeli? Nejste sami. Jde o úplně novou mechaniku. Ano, máme RNG, které umí zvýšit či snížit poškození až o 25 %, ale zvyšující se poškození s klesající vzdáleností je novinka. Detaily zatím neznáme, ale určitě se tito stíhači objeví na supertestu a později ve veřejném testu pro všechny.

Pokud se podíváte na výše zmíněné video, zcela jistě si všimnete, že tato TD mají zajímavou hlaveň. Zda taková děla ve skutečnosti existovala, se nám nepodařilo ověřit. Každopádně to může znamenat i to, že do hry přibude další typ granátů.

Video představuje jeden tank. Tank vychází ze sovětské školy stavby tanků. A stejně jako v případě naší větve nejsme schopni určit, jestli se jedná o tank stromový nebo prémiový. Blíže k premiéře se dozvíme, zda je prezentovaný tank prémiový nebo stromový.

Je velmi pravděpodobné, že se tato mechanika později objeví v tancích jiných národů.

Nová větev bude začínat od 14TP (4.úroveň). A stejně jako v případě CS linie, i tady si připravte 13 500 zkušeností na výzkum.

Celkem získáme 8 nových tanků: 6 stromových a 2 prémiová vozidla.
Jedno prémiové TD je 8 úrovně, ale druhé je tajemstvím. Může být 9-10.úroveň ale také 7.

Větev očekáváme konci srpna 2024.

Která linie vás zaujala více, naše nebo ta od severních sousedů?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.