World of Tanks

Aktualizace 1.20.1 už zítra

Už zítra WG spustí aktualizaci 1.20.1

O aktualizaci 1.20.1 jsme psali už spoustu článků.

Já se dnes jen pokusím v pár větách shrnout, co si zítra nainstalujeme do počítače.

Aktualizace vypukne už zítra. Servery World of Tanks se vypnou 3. května od 02:30 do 08:30. Tak s tím počítejte, že ráno si nezahrajeme. A jak už to tak bývá, hráčům s prémiovým účtem WG připíše den prémiového účtu jako náhradu za dobu údržby. Pokud se chystáte provést jakékoliv herní nákupy, počkejte prosím, dokud WG servery znovu nespustí.

A na co se můžeme těšit?

Japonské stíhače tanků

Ve hře se objeví nové japonské stíhače tanků. A s nimi také nová mise – Cesta Nindži. Za plnění misí získáme svitky, které můžeme vyměnit za odměny. Konkrétní podmínky zmíněné mise jsou k dispozici na stránkách WG.

WoT plus

WoT plus je další novinka v aktualizaci. Psal jsem o něm včera.

Vylepšený systém schopností posádky

Nesmím zapomenout ani na vylepšený systém schopností posádky. Nedočkáme se změn představených v testu. V rámci aktualizace 1.20.1 však dojde na vylepšení, která pomohou celý systém udělat pohodlnějším a užitečnějším. WG se ale změn v posádkách nevzdalo. I nadále bude pokračovat v pracích na úpravách systému schopností posádky. K vyřešení komplexnějších aspektů tohoto prvku budeme potřebovat více času. Detailnější informace najdete na odkazu, kde je také video.

Sbírky battlepassu

V X. sezóně Battle Passu se odvíjejí strhující příběhy hrdinů této sezóny. Příběhy jsou vyprávěny skrz popisy různých herních předmětů (například členů posádky, progresivních a 2D stylů a obtisků), které lze sbírat v podobě základních a vylepšených odměn. Tyto předměty jsou takzvanými prvky sbírky. Abyste sbírku dokončili, jednoduše postupujte Battle Passem jako obvykle!

Za sestavení sbírky aktuální sezóny získáte žetony Battle Passu navíc (až tři za X. sezónu). Pokud sbírku nezískáme v aktuální sezóně, můžeme si v následujících sezónách koupit chybějících prvky za body Battle Passu. Více informací získáte kliknutím na odkaz.

Nápor

Zaujal vás herní systém Nápor? Pak se těšte na sezónu Karmínového Gryfa. A co nás čeká? Přepracované úlohové schopnosti vozidel, dva speciální bojové modifikátory a dvě nové mapy Letiště a Ledovec. Další informace jsou k dispozici na odkazu.

Průzkumná mise

Náhodné události a dynamické krytí jsou součástí režimu „Průzkumná mise“, který započne v květnu. Každá z těchto zbrusu nových mechanik vám nabízí nový herní zážitek a otevírá na bojišti nové taktické příležitosti. Náhodné události se vyskytují v určených časech a na konkrétních místech na čtyřech mapách: Útočiště, Ruinberg, Prochorovka a Himmelsdorf. Tyto události mění herní prostředí a bojovou situaci na bojišti, takže se je snažte využít a získat tak výhodu nad soupeři! Více informací zde.

Předběžné stažení

Zaujala vás aktualizace? Těšíte se na ni? Už nyní si ji můžete předběžně stáhnout do svého počítače. Aktualizace má  752 MB (SD verze) nebo 926 MB (HD verze). Jak to udělat? Stačí zaškrtnout políčko „Stahovat aktualizace předem“ v nastavení vašeho Wargaming.net Game Center a kliknout na tlačítko „Uložit“. Nevíte si rady? Klikněte zde.

Tak se na vás těším ve hře v aktualizaci 1.20.1

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments