World of Tanks

Nevydané tanky z klienta 2024

To, že hra obsahuje i tanky, které nejsou vydány asi víte. Podívejme se na některé z nich.

Jak čas běží, tak se hráči snaží procházet složky hry a občas objeví zajímavé věci. Ve složce mezipaměti herního obchodu, kde jsou umístěny obrázky tanků, aby se načítaly rychleji do počítače, objevili hráči zajímavé tanky. Tyto tanky nikdy nebyly vydány. Mrkněte se na některé z nich.

T-46-5 – Obrázek tanku unikl už v roce 2012. Tank byl původně součástí první verze vývojového stromu SSSR.

KV-4 Michajlov – Tank byl součástí speciálního supertestu před vydáním verze WoT 1.0. Zajímavé je, že přestože ve zmíněném supertestu byl, testeři jej k testování nedostali.


Objekt 279 – Stejná 279, o které se dlouhodobě diskutuje. Úplně stejný tank byl ve speciální klientské verzi supertestu 1.0. WG tank nakonec použilo ve své nové hře Projekt CW 2025. Ve WoT se tedy neobjeví.


T25 Pilot Freedom – jedná se o speciální verzi T25 Pilot.

 

Ve složce byly i tanky, které měly jen mírně odlišný vzhled. Je zvláštní, že tyto tanky WG testovalo dříve, než se se objevily tyto obrázky. Obrázky jsou totiž poměrně nové. Bohužel vás musíme zklamat.  Šance na vydání těchto tanků ve WoT se limitně blíží k nule.

Ve složce jsou také tanky z RUBY regionu z patche 1.26. Tyto se snad mohou objevit i u nás.

U-18

BZ-74-1

Jde o techniku, která je v souladu s postupy WG. RUBY region stále využívá i tanky, které WG z různých důvodů nepoužil (špatná koncepce, odmítnutí historiků, neúspěšné interní testy atd.). Tyto tanky WG jednoduše recykloval.

Nechme se tedy překvapit, jestli se podobná vozidla objeví i u nás. Líbí se vám? byli byste pro?

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x