Nedělní infoWorld of TanksWOT BLITZ

Opět je tu Soowa s Hnízdem

Ahoj, po dlouhé době vás u čtení vítá Soowa_Rozarka místo Doktora či Rejnoka, jak jste byli v posledních týdnech zvyklí. Tehdy jsem psala před Velikonocemi a najednou baf – blíží se konec prázdnin.

Tři čtvrtiny letošních prázdnin už můžeme mít jen ve vzpomínkách a do konce měsíce nám zbývá 10 dní (samosebou včetně dneška). Jak byste prázdninové období července a srpna zrekapitulovali? A jak se mladší hráči těší do školy? Asi moc ne, co? 😉 Člověk se pomalu v jednom kuse smažil a dusil ve vlastní šťávě a když už přišla náhodou sprška, byla tak intenzivní, že spadlo jen pět kapek 😀 Většina z vás si užívala dovču třeba u moře či jezdila po vlastech českých (za to druhé bych určitě chválila víc, ale ať si každý užívá dle svého) a snad, pokud už jste se vrátili, jste nabiti pozitivní energií a dobili jste baterky. Ale i tak neskutečné, jak dva prázdninové měsíce utekly a puf, už klepe září skoro na dveře. Ale teď už k našim oblíbeným či neoblíbeným hrám.

 

World of Tanks:

Na supertest dorazil nový tank od sousedů z Polska, na Horském průsmyku došlo k několika změnám a taky se ohledně úprav dostaly na řadu chystané premium tanky, to zpracoval Vija celkem přehledně tady. Zahrajte si opět Frontovou linii (snad vás baví, zde jsou přímo od WG tipy, jaké tanky vzít). Dále ještě pokračuje i aukce, jež potrvá do dnešní půlnoci. Tak pozor na to. V aukci jste už někteří získali třeba Stěhovavého sokola (IS-3A s krásným skinem – tedy podle mě), ten byl za volné zkušenosti.

No a abychom nezapomněli na to hlavní – stále pokračují oslavy dvanáctých narozenin hry. 12 let, panečku, to už je taky doba!

WG také přineslo informace ohledně RU (SNS) serveru a dvě možnosti – buď hráči z tohoto regionu přejdou na EU server (a zůstanou pod WG) anebo zůstanou na RU serveru, ale budou spadat pod společnost Lesta Games. Jaký na tohle máte názor? Za mě je dobře, že si hráči můžou vybrat, jestli zůstanou anebo přejdou. Každopádně už se jak na WoT, tak na Blitz objevují hráči z východu. Uvidíme, jaké to bude mít následky.

Aktualizace:

Důležité: Veškeré platební metody společnosti Lesta Games (ruský region) budou dostupné pouze hráčům z Ruské federace a Běloruské republiky. Hráči z ostatních zemí budou zasílat platby pouze společnosti Wargaming. 

V souvislosti s tímto tedy malá rekapitulace s příkladem:

Ukrajinský hráč před přesunem účtu přemýšlí, co udělá. Buďto zůstane na SNS (pod Lesta Games) a nenakoupí ani v premium shopu. ANEBO přesune účet na EU (pod WG) a bude mít přístup ke všemu – nakoupí si i v premium obchodě.

 

World of Tanks Blitz:

V blitz máme taky pár aktualit. Přišla aktualizace 9.2 a v ní nám teda radost WG moc neudělalo. Místo původních zvuků děl máme “plivátka či laser guny”, jak se mnozí hráči vyjádřili.

 

Ovšem chytrou věcí je, že si obnovíme prémiové/sběratelské vozidlo přímo z garáže a WG přidalo i dynamické nižší rozlišení pro zařízení Apple. Nové legendární kamufláže pro tanky AMX 30, K-91 a WZ-120-1G FT koupíme taky rovnou z nabídky v garáži (hurá, to by měli dělat automaticky).

Balanční změny proběhly u některých tanků, hlavně od tieru 7 nahoru. U E 50 M se zvedne pancíř, Type 71 zpomalí na 37 km/h. T25 Pilot 1 nově rychleji zaměří (4,06 -> 3,86)  a třeba celkem oblíbená T49 už nemá takovou depresi, o 2,5° se úhel snížil u kanonů T132E3 a 90 mm T132E4 a u houfnice se úhel deprese snížil až o 4°. Rebalanc rozeberu zpětně v dalším článku.

Tento víkend ještě běží Gravity režim – lehké tanky lítají po celé mapě a těžké tanky demolují co potkají. Tak si to užijte a nenervujte se 😉

 

Krásný zbytek prázdnin všem, i když mě za to asi už nesnášíte 😉 Třeba po prázdninách budou hry hratelnější, sama bych se nezlobila. Ale taky mě zajímá, co ještě WG do obou her přichystá. Tak zatím ahoj.

                                                                       Soowa

 

P.S. Kdo už obědvá, tak dobrou chuť a ne že se přejíte! 😆

 

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 3 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments