World of Tanks

Výhodný kurz převodu na volné zkušenosti

Výhodný kurz směny zkušenosti vozidel na volné

Vy, kdo si prohlížíte garáž, to asi víte, ostatním tato informace může pomoci. Wargaming spustil akci na výhodnější převod zkušenosti vozidel na volné zkušenosti za zlato. Obvyklý kurz je 25 zkušeností za zlatku. Nyní po omezenou dobu platí lepší kurz: 40 zkušeností za jednu zlatku.

Výhodná konverze zkušeností

Naposledy byla podobná akce v listopadu loňského roku. Takže kdo o tomto převodu uvažuje, má správný čas. Více o převodu zkušeností naleznete zde. Jde o odkaz ze září loňského roku s podrobným vysvětlením. Proč převádět zkušenosti? Třeba proto, že se blíží nová polská větev. A nejen to. Připravuje se i nová československá větev lehkých tanků, která vyjde pravděpodobně v září. Volné zkušenosti se naskýtají jako možnost výzkumu zvláště tehdy, pokud jste využili plánky v montovně.

Stejně tak je téměř jisté, že WG ještě jednou využije možnost odčerpat zdroje hráčů do vydání naší nové větve. Takže pokud máta zlaté a zkušenosti na vozidlech, je ideální doba je vyměnit.

Tak co, budete konvertovat zkušenosti? Stojí vám to za to?

Zdroj:
Wotexpress, hra - garáž

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.