World of Tanks

Polská větev: datum vydání

Známe datum vydání polské větve.

Těšíte se? Polská TD disponují novou mechanikou granátů. Jen pro pořádek si ji zopakujeme:

Nová mechanika granátů

  • Děla s hlubokým vývrtem. Polské stíhače tanků vyšší úrovně budou vyzbrojeny děly s hlubokým vývrtem, která budou ve World of Tanks jedinečná. Nejenže hluboký vývrt propůjčuje dělům pozoruhodný vzhled, ale také jim umožňuje střílet neobvyklými granáty s vysokou úsťovou rychlostí.
  • Granáty s hvězdicovým pláštěm. Klíčovým prvkem nové mechaniky je představení APCR granátů s hvězdicovým pláštěm. Ty jsou nejefektivnější při palbě na cíle ze vzdálenosti do 50 metrů. Avšak jak se vzdálenost zvětšuje, ztráta kinetické energie znamená, že se způsobené poškození postupně snižuje.
  • Zásoba munice. S novou mechanikou granáty způsobují na malou vzdálenost velké poškození, ale na větší vzdálenost jsou méně efektivní. Třetím granátem je standardní HE granát.
  • Změny rozhraní. Při použití granátů s novou mechanikou v bitvě uvidíte speciální widget, který zobrazuje očekávané průměrné poškození v závislosti na vaší vzdálenosti od odhaleného nepřítele. Jak se hráč ke svému cíli přiblíží, poškození se na ukazateli zvýší, zatímco vzdálenost se sníží. Tento prvek pomůže dělat informovanější rozhodnutí a efektivně využívat oba typy granátů.
Hluboce vrtané dělo
Nová mechanika

Tuto mechaniku budou mít polská TD na úrovni osm až deset.

A kdy že se dočkáme?

Předběžně polská aktualizace 1.24.1 vyjde 17. dubna 2024 v dopoledních hodinách.

Data vydání [podle regionu]:

  • ASIE: 15. dubna
  • NA: 16. dubna
  • EU: 17. dubna

A jak je zvykem, součástí aktualizace budou i nové adresáře pro modifikace: ./mods/1.24.1.0/ a ./res_mods/1.24.1.0/.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.