World of Tanks

Nová československá větev

Wotexpress zveřejnil informace o tom, že WG chystá na letošní rok novou větev ČS tanků.

Wargaming zveřejnil informaci o tom, že se chystá nová větev československých tanků. Co myslíte, jaké tanky si WG vybralo? Očekáváte stíhače tanků, protože máme prémiový stíhač ShPTK-TVP. Ale není tomu tak.

Pokud jsou informace Wotexpress správné, připravuje se nová větev lehkých tanků. Ano, čtete dobře, lehkých tanků. Jak jsme na to přišli?

Ve videu Future of WoT 2024 WG ukázal novou větev československých tanků. Jde o tanky s mechanikou autokanonu, které byly dříve testovány v režimu Palebná převaha.

 

Režim Palebná převaha  jsme si s automatickými děly vyzkoušeli koncem loňského srpna. V tuto chvíli ještě nevíme, kterou konkrétní mechanikou budou československé tanky disponovat. Tank zveřejněný v propagačním videu disponoval dvěma děly s vysokou rychlostí palby. Podobné tanky s vysokou rychlostí palby už ve hře máme, ale všechny jsou na nízké úrovni a mají standardní mechaniku s rychlejším přebíjením mezi granáty.

Na videu se mihl jen jeden tank, který jsme nebyli schopni identifikovat. Pravděpodobně se však jedná o prémiový tank na osmé úrovni.

A jak by tedy naše větev měla vypadat?

Větev bude začínat na čtvrté úrovni z ST vz. 39. Na výzkum prvního tanku z nové větve si připravte 13 500 zkušeností. Takže si je nasbírejte ještě před jejím uvedením do hry.

Úroveň 5: ? (Československo, 5, LT, stromový)
Úroveň 6: ? (Československo, 6, LT, stromový)
Úroveň 7: ? (Československo, 7, LT, stromový)
Úroveň 8: ? (Československo, 8, LT, stromový)
Úroveň 9: ? (Československo, 9, LT, stromový)
Úroveň10: ? (Československo, 10, LT, stromový)

Úroveň 8: ? – Prémiový tank (Československo, 8, LT, prémiový)

Větev tedy zahrnuje 7 nových tanků: 6 vyzkoumatelných stromových a 1 prémiový tank.

A kdy by se mohla objevit? Spekuluje se, že na jaře. Tak se nechme překvapit.

Těšíte se?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments