Nedělní infoSupertestWorld of Tanks

Soowino hnízdo

Dobré poledne, přátelé, týden utekl jako voda a opět se hlásí o slovo Soowino hnízdo. Jak jste se celý týden měli?

Dneska výjimečně píšu z postele, už dva dny bojuji s nějakým nesmyslem, ale pojďme se podívat, co se za tento týden událo.

Vyjádření ohledně české hry Panzerkampf jsme vydali v pondělí, a úterý, středa i čtvrtek znamenaly supertest – SDP 58 Kilana, Obj. 168G a Obj. 452K s konečnými staty.

Dále se uvolnily screeny tanku SU-122V a také něco jako spor či dohady o pancíř mantletu u Obj. 452K – údajně měl mít mantlet víc jak 500 mm, ale nakonec má kolem 400 mm. Původní zdroj této informace je na redditu. Ještě zabrousím zpět k SU-122V, o screeny a upravené staty se s vámi podělím taky, ale to později.

Také přišly ještě drobné změny na mapě Mannerheimova linie (kdysi nazvanou Arktida). A nejspíš zítra můžete očekávat statistiky SDP 44 Burza ze supertestu.

Do Wot Blitz se postupně blíží patch 10.7, už jsou odhalené nové kamufláže. Takže kdo chce, může nakouknout tady.

Nu nic, přátelé spoluhráči, Soowino hnízdo je dnes jen rychlovka. Opět mířím zalehnout a snad se z toho dostanu, nejsem úplně použitelná. Tak se zatím mějte.

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments