World of Tanks

Montovna 2024

Využíváte Montovnu k pořízení tanků? Pak si přečtěte tento článek.

První měsíc roku 2024 máme za sebou. A do éteru prosákly informace ohledně montovny. A jak to tak vypadá, tak bude jiná montovna pro RUBY a EU servery.

Wotexpress potvrdil informace ohledně tanku v Montovně. Na hráče čeká SU-122V . Internetem už nějakou dobu koluje tento screenshot ze Super testu, kde je číslo tanku jako v montovně.


Kromě toho hráči pátrali v herních souborech a nalezli soubor s názvem „R199_SU_122V_KL_3Dst“, tato zkratka jasně naznačuje, že styl čísel bude pro SU -122 V, což pravděpodobně znamená, že se jedná o položku v příští „Montážní dílně“.
V RUBY je očekáván na konci února.

Stejně tak se v RU regionu testuje nová možnost. Využít na sestavení tanku prémiové dny. Tyto dny mohou pokrýt až 20 % potřebných nákladů na tank.

Oproti tomu spekulace na EU serveru naznačují, že bychom si mohli postavit jiný tank. Spekuluje se o těchto třech vozidlech:

Objekt 452K (SSSR, Tier-10, TT, odměnový)

Objekt sice WOT Express aktuálně uvádí jako odměnu pro nadcházející Klanové války, nemůžeme vyloučit, že si jej budeme moci sestavit.

Dalšími kandidáty jsou odměnové tanky, které ještě nebyly vydány a to:

MBT-B (USA, Tier-10, TT, odměnový)

A LKpz.70 K (Německo, Tier-10, LT, odměnový, speciální mechanika hydropneumatický podvozek)

 

A ještě můj osobní tip: Vickers MBT Mk. 3

A co vy? Uvažujete o pořízení tanku v Montovně? Investovali byste prémiové dny?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments