SupertestWorld of Tanks

Supertest: Mannerheimova linie

Supertest pokračuje. Dnes přinášíme informace o změně Mannerheimovy linie

Supertest pokračuje i v letošním roce. Dnes přinášíme informace o změně Mannerheimovy linie. Tak pojďme na to. Část lokace podél pobřeží byla přepracována, aby byla hra v místě hlavních bojů poutavější. Tato část mapy se stala přehlednější a pohodlnější a poskytuje nové možnosti pro těžce obrněné tanky a stíhače tanků. Navíc byla minimalizována možnost utopení vozidel na cestě k místu bojů.

1. Skalnatý hřeben byl rozšířen, aby se změnila trasa vozidel k místu bojů. Ta nyní mohou být odhalena a objevilo se několik palebných linií.

2. Zóna v blízkosti pobřeží byla přepracována tak, aby poskytovala více herních příležitostí pro oba týmy. Celá tato oblast je nyní na stejné úrovni, což vám umožní snadnější pohyb a útok po křídlech.

3. Podél samotného pobřeží byla přidána mohutná skála se stromy na jejím vrcholu, aby poskytovala úkryt a blokovala průjezd.

4. Tato část mapy je nyní vhodnější k palbě a pro pohyb.

5. Bylo odstraněno křoví, aby byl útok na toto místo snazší.

  Tak co si o těchto změnách myslíte? Zlepší hratelnost, nebo jsou úplně zbytečné?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.