Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení.

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení. Nedá mi, abych se nevrátil k minulému Připínáčku, kdy jsem řešil čas. Plynutí času je pořád stejné, ale vnímání času je jiné. Jde o to, že pokud člověk má, co dělat a nenudí se, tak má pocit, že čas letí jako bláznivý. A naopak. Pokud na něco nebo někoho čeká tak se mu zdá, že čas stojí. A já jsem  ve stavu, kdy nevím, kde mi hlava stojí, proto vnímám, čas jako závodní auto. Vidíte, v té souvislosti to zkusím znovu. Pokud se někdo z vás, zajímá o WoT a chce o o něm psát, tak ať jde k nám na discord. Rádi ho necháme publikovat na našich stránkách. 

Ale zpátky ke hře. Aktualizace 1.23.1 už  běží a s ní i Battle pass, ale hlavně Nápor. Tady se chci chvíli zastavit. Pro všechny z nás, kteří touží po československém těžkém prémiovém tanku a mají nazbyt 6 000 bonů, doporučím absolvovat kvalifikaci. Jde o 10 bitev na desáté úrovni a po jejím absolvování si mohou koupit Škodu T 45. Prémiový československý tank sedmé úrovně.

A k tanku za 6 000 bonů získá ještě zdarma maskování železný: Nebeský kůň. V případě, že se vám kvalifikace podaří, můžete získat i lepší tanky a lepší maskování. Další informace jsou na stránkách WG. Tak proč do toho nejít? Zvláště, když se tady plní i mise a získávají body do Battle passu.

Vzpomenete si ještě na Projekt CW neboli World of tanks 2.0? WG na projektu i nadále pracuje a snad se objeví příští rok. Podívejte se na přiložené video, jak vývoj hry dnes vypadá.

Myslíte si, že dokáže nahradit dnešní WoT? Zaujala vás hra?

Pokud jste tak ještě neučinili, tak se podívejte na včerejší Puzzle, které zobrazuje jeden z vašich soutěžních obrázků.

A to je pro dnešek vše. Přeji vám pohodový zbytek dne a dobrou chuť pokud budete obědvat.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments